A Siófokon található Aranypart Petőfi sétány a legjobb balatoni partihelyszín

a Velvet 35000 olvasója vett részt a legjobb balatoni diszkókat kereső sorozatunk szavazásaiban, aminek a végeredménye utólag nézve nem lett túl meglepő. A győztes a siófoki Aranypart Petőfi sétány lett, ami 7,05 pontot szerzett a 10-ből. A sétány ugyan nem egy egységes diszkó, viszont annyira egymást érik rajta a szórakozóhelyek, hogy nehéz őket elválasztani egymástól, aki idemegy bulizni, az nagy eséllyel több helyre is betér. Már a háromfordulós szavazás első, déli parti, klasszikus diszkókat gyűjtő fordulója után is nagyon sokan jelezték, hogy hiányolják a Petőfi sétányt. Végül a sétány több más hellyel egyetemben, amit az olvasóink javasoltak, bekerült a harmadik, közönségfordulóba , meg is lett az eredménye, mondhatni toronymagasan nyert.
A második helyre 6,36 ponttal az alsóörsi Dexion futott be, aminek a második helyét nagy valószínűséggel a nosztalgia hozta össze, mert mostanában a leírások alapján már nem pörög annyira az északi parti hely, mint mondjuk 15 évvel ezelőtt.
A harmadik egy szintén közönségkedvenc lett, a Sundance Park, vagyis másnéven a Görög falu, amelyik idén kis híján nem nyitott ki.
Számunkra némi meglepetés volt, hogy a balatoni szórakozás nagyágyúi, a Flört és a Palace lecsúsztak a dobogóról. A Flört a negyedik lett, a Palace pedig az ötödik. Szintén érdekes volt, hogy az alterdiszkó, a Méj'Víz viszont odaért a hatodik helyre, egészen kevéssel lemaradva a Palace mögött. Szerintem ne habozzunk irány Siófok Petőfi sétány Aranypart.

Éden Szandra otthagyta az Aranypart Siófoki forgatását

Az új mellű Éden Szandra jelenleg Budapesten van, vagyis otthagyta a Jersey Shore nevű trashreality magyar változatának, az Aranypartnak a forgatását, amire bő egy héttel ezelőtt utazott el Siófokra Éden Nikivel, Éden Levivel és Éden Istvánnal, nomeg a másik négy kiválasztottal. Éden Szandra csütörtökön este a Holiday Beach Club nevű szórakozóhelyen tűnt fel. Keresni sem igazán kellett, mert amint megérkezett, lerohanták a fotósok, ami, tekintve, hogy ő volt az egyetlen, aki a Ballantine's partijára bikiniben jött, egyáltalán nem volt váratlan. Arról, hogy mi történt az Aranypart forgatásával, hiába kérdezték Ökrös Szandrát vagy a Viasat3 sajtóosztályát, senki sem kívánt nyilatkozni.

Nagyobb dekoltázsa lett az Aranypart Viasat3 valóságshow-jának két szereplőjének

Nagyobb dekoltázst barterezett magának a Viasat3 valóságshow-jának két szereplője, Ökrös Szandra és Dékány Nikolett. Négy héttel ezelőtt műttették meg magukat, így a csatorna trashrealityjének, az Aranypartnak a forgatására már gyógyultan mehettek múlt hét csütörtökön. Éden Nikinek ez volt a harmadik mellplasztikája.
„Nekem nemcsak implantátumot tettek be, hanem fel is varrták a mellemet, szóval elég sok heg van” – felelte a Velvet kérdésére Dékány Éden Nikolett, aki lakótársával, Ökrös Éden Szandrával négy héttel ezelőtt szilikonnal bővíttette a testtérfogatát. Bár hogy honnan, az nem derült ki, annyit megtudtunk, a két édenes barterezte az új melleket.
Dékány csajokkal-is-smárolok-de-csak-a-show-kedvéért Nikolettnek ez volt a harmadik mellplasztikája, amire ezúttal azért volt szüksége, mert elégedetlen volt a mérettel és a formával. „Dr. Németh Tamás, az Aesthetica Orvosi Központ sebésze műtött minket, nagyon szimpatikus volt, elégedett vagyok az eredménnyel” – szórta el a kötelező reklámot Éden Niki, mi meg nem szedtük ki, nehogy véletlenül valami nóném hüvelygomba-kenőcsöt írjanak fel a mellére később, 385 köbcentis implantátumai gondozásakor.Még nem állt be rendesen a bimbóudvar
„Most kicsit máshogy csinálták, mint korábban. A mirigy helyett most az izom alá helyezték be az implantátumot, ezért még nem állt be rendesen a bimbóudvar” – részletezte az eredményt Dékány, majd hozzátette, így, négy hét elteltével kezdi csak a sajátjának érezni az idegen testet.
Lakótársa, az ex-sztriptíztáncosnő, Éden aktfotózás-van-szex-nincs Szandra először operáltatott magának nagyobb dekoltázst. A végeredménnyel persze ő is elégedett, de legalábbis nincs vele semmi baja, „így nagyobb lett” – mondta. 375 és 360 köbcentis implantátumokat kapott, fájdalmai nem voltak, és az is csak egy-két alkalommal fordult elő, hogy meghúzódott a varrat, amikor éjszaka ráfeküdt.

Pasi nincs, van viszont trashreality
Az ex-édenhoteleseket múlt hét csütörtökön költöztette le a csatorna Siófokra, ahol előreláthatólag egy hónapon keresztül forgatják a magyar Jersey Shore-t, az Aranypartot. Az egy hónapos távollét se nem erősíti meg, se nem rombolja szét párkapcsolatukat, mivel egyiküknek sincs. Éden Szandrának volt, de a fiúja nem tudta elviselni, hogy az escortozással meggyanúsított barátnője minden lehetséges társasági eseményen és közönségtalálkozón megjelenik.
„Az Éden Hotel óta akadtak jelentkezők, de nem találtam még olyat, aki mellett le tudnám kötni magam vagy akiért érdemes lenne feladni a függetlenségemet” – magyarázta szingliségének okait Éden Niki, aki egyúttal azt is elmondta, nagyon vágyik már egy normális kapcsolatra. „Ha jönne ilyen, akkor simán félretenném a bulizást” – tette hozzá.

Teljes az Aranypart szereplőgárdája

Aranypart című új Viasat-reality teljes szereplőgárdáját és a Jersey Shore-klónnak simán tekinthető sorozat első bemutatóját is. Az előzetes várakozással ellentétben nem négy, hanem öt új arc érkezett az Éden hotelből ismert Levi-Szandra-Niki-Pista négyes mellé, meglátjuk, fel tudnak-e nőni a feladathoz. A forgatások elkezdődtek a siófoki Petőfi sétányon egy régi kort idéző villában.

Viasat3 forgatási képek az Aranypart 1. napjáról

A Viasat 3 megkezdte a forgatását az Aranypart című újdonsült reality-jének. A magyar média ráragasztotta a „ magyar Jersey Shore ” jelzőt, amit mára le sem lehet róla vakarni. Ez a csatornának valahol jó, hiszen az MTV-n futó JC-nek idehaza is van egy kisebb rajongói tábora, akikre ráteheti a kezét. Éden Hotelből átvett szereplős interjúról, amelyből nem sok minden derül ki. Majd a siófoki fiatalság tudósít bennünket, vagy ha nem is közvetlenül minket, akkor az egyik rajongói oldalt, ahova az alábbi képeket Horváth Bernadett töltötte fel az első forgatási napról.
Az ex-Éden Hotelesek (azaz Levi, Szandra, István és Niki) mellett ott vannak az új barátok, akik a jókedvért és a balhékért (?) lesznek a felelősek, illetve Horváth Éva is, aki ugye az Éden Hotel műsorvezetője volt.

Aranypart forgatási helyszín: Siófok Petőfi sétány

Aranypart Viasat3 forgatási helyszín Siófok petőfi sétány
Úgy tudjuk hogy a Viasat3 realityjét az Aranypart -ot Siófokon  a Petőfi sétányon egy játékteremként működő ház felső szintjén fogják felvenni. Már készültek is fotók az első forgatási napokról.

Aranypart szereplői

Aranypart Viasat3 reality szereplői

Indul a Viasat3 Aranypart forgatása

Niki az Aranypart cimű realityben
A Viasat3 július 21-én kezdi el forgatni a magyar Jersey Shore-ként is emlegetett Aranypart -ot, amelyben az Éden Hotel négy arca bulizik a Balatonnál, öt másik játékostárssal kiegészülve. A csatorna előző realityjéből ismert Niki, Szandra, Levi és István mesélt arról, hogy mit várnak az új műsortól, esetleg milyen új oldalukat mutatják meg.
A Viasat3 Aranypart címmel forgat új valóságshow-t, amelynek keretében Siófokra költöztet kilenc bulizós fiatalt: közülük négyen - Niki, Szandra, Levi és István - az Éden Hotel-ből kerültek ki, további ötöt pedig casting útján választott a csatorna. Az új produkcióba más típusú embereket kerestek, mint annak idején az Éden Hotel-be: amíg a kolumbiai tengerparton játszódó műsorban a taktikus, rafinált játékosoknak jutott nagyobb tér, addig a balatoni nyaralásra bulizni szerető, laza fiatalok mennek.
A jászkarajenői focista, Levi úgy véli, az Éden Hotel ellenében inkább az Aranypart lesz a neki való műsor: "Az Éden Hotel nem annyira az én műsorom volt, bár először azt hittem, az is a buliról fog szólni - végül is az Aranypart lesz olyan, mint amilyennek az Éden Hotel-t gondoltam. Mint kiderült, oda taktikus emberek kellettek, akik jól hazudnak, át tudják vágni a másikat. Ez most lazább lesz, nekem sokkal jobban bejön"
Az Éden Hotel-ből kikerült másik fiúnak, Istvánnak egy másik oldalát is láthatjuk majd az Aranypart-ban: "Megpróbálok a beszédstílusomon változtatni, az Éden Hotel-ben volt ezzel gond, többen megsértődtek azon, amit én csak poénnak szántam. Most figyelni fogok arra, hogy ne mondjak olyat, ami miatt esetleg megvethetnének" - fogalmaz. Niki és Szandra szerint sok minden függ majd a másik négy embertől, illetve a kialakuló helyzetektől: "Attól függetlenül, hogy ez a műsor a buliról szól, biztosan lesznek konfliktusok, hiszen össze leszünk zárva nyolcan" - véli Szandra.
Niki és Szandra egyébként amúgy is közös albérletben laknak, így valószínűleg egymással lesz a legkevesebb gondjuk. Istvánt nem annyira ismerik - Szandra nem is találkozott vele a műsorban -, de Niki azt mondja róla, hogy "nem az ő világa, olyanok, mint a tűz és a víz". Ennek ellenére bízik abban, hogy a fiú képes megváltozni: "Egyszer találkoztam vele az Éden Hotel óta, és tényleg teljesen más volt, mint a műsorban. Ott elég erőteljes támadásoknak volt kitéve a fiúk oldaláról, itt ez talán nem lesz, mert ennek a műsornak nincs tétje" - mondja. 
Istvánnal kapcsolatban Levi is óvatosan fogalmaz, be is vallja, hogy eleinte volt problémája vele - bár ezt ma már nem érzi. István szerint "Niki már nem fog úgy köpködni rá, mint az Éden Hotel-ben", Levivel pedig nagy bulit és nevettetést ígér a nézőknek, reméli, hogy a többi srác is hasonló stílusú lesz. Levivel "kiinná a pultot is", míg a lányok azért szolidabban mulatnának: "Én, ha két-három pohárral megiszom, már részeg vagyok, úgyhogy az italt nem fogom túlzásba vinni, de a bulizásban számíthatnak rám" - fogalmaz Szandra.
A műsorban mindannyian látnak karrierlehetőséget, szívesen dolgoznának a médiában, akár a képernyőn, akár a háttérben. István csupán egy "normális" munkahelyet szeretne, hogy ne kelljen többet gyárakban robotolnia, de más is fontos a számára: "Legfőképpen azért jelentkeztem ebbe a műsorba, hogy feldobjam a nézők szürke hétköznapjait, és hogy végre megismerjenek, ne gondolják azt, hogy egy bunkó vagyok. Szeretném az elrontott öt perc hírnevemet kijavítani, ha lehetséges" - mondja.
A Jersey Shore című amerikai valóságshow-t - amelyhez az Aranypart-ot látatlanban hasonlítják -, egyikük sem ismeri jól, a legtöbben csak egy epizódot vagy egy részletet láttak belőle. Egyedül Niki nézett meg több részt, pontosan amiatt, hogy lássa, nagyjából mire számíthat: "A Jersey Shore-ban nagy viták és veszekedések vannak, elég nyersen beszélnek egymással az emberek - nem hiszem, hogy az Aranypart erre lesz kihegyezve. A külvilágban nincs ellenemre ez a nyerseség, de nem hiszem, hogy a műsorban is megmutatnám ezt az oldalamat" - véli.

Levi és István az Éden Hotel után megy az Aranypart Viasat3 új realityjébe

Az Aranypart című valóságshow-hoz aláírt a jászkarajenői focista és a nyíregyházi melós is.

Mint korábban megírtuk, az Aranypart című reality négy volt éden hoteles szereplővel indul: Niki és Szandra korábban megegyezett a csatornával, de a héten a fiúk is aláírtak, így eldőlt, hogy Levi (fehér sapkában) és István kerül a műsorba. Előbbi az alapcsapattal költözött ki Kolumbiába, és a játék felénél túlzott magabiztossága okozta vesztét, egyedül maradt egy párválasztó ceremónián. Utóbbi tavaly még gyári munkásként kereste kenyerét, de modellambíciói voltak: ő csak egy fordulót ment az Éden Hotel-ben, mert hiába volt az internetezők egyik kedvence egyszerű természetességével, a játékban szereplő lányok a második akadálynál kiejtették a műsorból.
A látatlanban is hazai Jersey Shore-nak tartott realityt júliusban kezdik forgatni a Balatonon, adásba ősszel kerül. A koncepció nem túl bonyolult: nyolc fiatalt követnek a kamerák, akik napközben a strandon dolgoznak, este pedig szórakoznak, isznak, romantikáznak a holdfényes parton, a nádas mellett, netán verekednek egy jót a kertmoziban.

Aranypart - elszánt partiarcokat válogatott a Viasat3

Utolsó szakaszába ért az Aranypart című, balatoni reality szereplőválogatása. A Viasat3 korábban már jelezte, hogy négy volt Éden Hotel-szereplővel megállapodott arról, hogy a magyar Jersey Shore-nak kinéző valóságshow-ban is feltűnnek, de melléjük kerestek még négy fiatalt, akik állandó szereplők lennének. A régi csapatból Niki és Szandra biztosan benne lesznek a siófoki kalandban, a fiúkról pedig hamarosan hírt adunk.
Az Aranypart castingjának végére a műfaji követelményeknek megfelelően jórészt nagyszájú, laza (vagy lazaságot mímelő), bulizni, csajozni/pasizni szerető, extrovertált figurák jutottak el, ahogy arról a július 4-i válogatón meggyőződhettünk. Kereszty Gábor, a Viasat3 kreatív igazgatója elmondta az [origo]-nak, hogy az Éden Hotel első szériájának adatbázisát is felhasználták a behíváskor, volt direkt casting tehát.
Aki a legvégén bukott el, és nem megy a siófoki kalandra, annak jó esélye van viszont ősszel Mexikóba utazni (itt forgatja a Mastiff Hungary a csatorna megrendelésére az Éden Hotel második évadját), de aki bejut, és az Aranypart -ban szerepel, az sem biztos, hogy elbukja a karibi forgatást - pláne, ha beválik, jó karakternek bizonyul a Balatonon. "Másféle ember kell az Édenbe, és más kell ide. Most inkább bulizós, gátlástalan, igazi partiarcokat keresünk, az őszi forgatásra viszont inkább taktikus, rafinált, játszani szerető fiatalok kellenek" - tette hozzá Kereszty.
A válogató végjátékában megjelentek kétharmada nagyszájú, erős egyéniségnek tűnt, csak néhány csendesebb szereplő tűnt kakukktojásnak - a kedvencünk az a lány volt, aki meglehetősen durva történetekkel traktálta a castingstábot, majd szemrebbenés nélkül bevallotta, hogy igen gyakran szokott hazudni. A végére eljutottakat bulizási szokásaikról kérdezték a tévések (jóformán minden nő szerette, sőt, igényelte a vodkát), a párkapcsolat, a szex is szóba került (volt lány, aki büszkén jelentette be, hogy biszex, és egy hónap elvonás után már hiányzik neki egy nő illata), a tetoválásaik történetét is el kellett mesélniük. Nem az anyagiak miatti kétségbeesés vitte őket a műsorba, az általunk látott próbálkozók nagy része módosabb családból származott. Amiben mind egyetértettek, hogy jó buli egy tévéműsorban szerepelni.

Lányokkal hemperegne Adrienn az Aranypart valóságshow-ban

Lévai Adrienn
Lévai Adrienn playmate is felbukkant a Viasat3 Aranypart című valóságshow- jának szereplőválogatásán, melyen hemzsegtek a feltűnési viszketegségben szenvedő, bevállalós lányok és fiúk.
A nyuszilány a korábban a ValóVilág 4-ben is szerencsét próbált, de Márki Zsuzsi költözhetett a villába bombanőként.
– Még szerencse, hogy oda nem jutottam be, mert nem bírtam volna a bezártságot hónapokon át. Az Aranypart más tészta lenne, mert még a telefonom is nálam lehet. Egyébként mindenhova megyek, szeretek szerepleni, a barátom pedig nem szól bele abba, hogy mit csinálok. Így az sem zavarná, ha összejönnék egy másik lánnyal, legfeljebb annyit mondana, hogy vigyem haza őt is – magyarázta lelkesen Adrienn.

Éden Niki az Aranypartban is hozza a formáját

Éden Niki és Sandra
A Viasat3 hamarosan új realityvel jelentkezik Aranypart címmel. A Balaton partján forgatott valóságshow előkészületei már javában zajlanak.
A forgatások hamarosan elkezdődnek a Balaton egyik legnépszerűbb partszakaszán, ahol bulizni vágyó fiatalok mindennapjait követhetjük majd figyelemmel a kamerákon keresztül. A játékosok személyét még a legnagyobb titokként kezelik, az azonban valószínűnek látszik, hogy a Viasat korábbi nagy sikerű reality-jének néhány résztvevője is feltűnik majd az új arcok között.
Elsősorban Éden Szandra és Éden Niki felbukkanására lehet számítani. A két lány köztudottan kedveli a kamerák kereszttüzét és viselkedésüknek köszönhetően az embereket is két táborra osztották. Voltak akik kifejezetten kedvelték őket, mások utálattal fordultak el tőlük. Persze a shownak kifejezetten jót tesz a megosztó személyiségek jelenléte.
A lányok még pontosan nem tudják, hogy mivel készülnek számukra a rendezők. Úgy tudni a szórakozás mellé majd némi munka is jut osztályrészül a bulizóknak. A paradicsomi környezetet ezúttal a Balaton part helyettesíti majd, annak is a fiatalok körében legnépszerűbb része.
Niki nagyon örül, hogy részese lehet ennek a műsornak is. Nem tagadja, az Éden Hotelbe is munkák reményében jelentkezett. Ezúttal is megtesz majd mindent azért, hogy a nézők jól szórakozhassanak majd a kamerák túloldalán. Szandrával már terveik is vannak, hogyan lehet majd színessé tenni a műsort.
Nikinek futó kapcsolatait leszámítva nincs párja, így szívesen bonyolódna akár szerelmi viszonyba is a magyar tenger partján. Nagyon várja már, hogy végigpásztázhassa a “kínálatot”, melyből talán kedvére valót is fog választani. Azt mondja a kamerák semmilyen téren nem jelentenek neki akadályt.

Niki és Szandra az Éden Hotelből új valóságshow-ba, az Aranypart című realityben fog szerepelni

Az Aranypart című realityben négy volt Éden Hotel-szereplő építheti tovább médiakarrierjét. A szőke naíva, Niki és a fekete cselszövő, Szandra már biztos tagjai a Viasat3 új valóságshow-jának.
Aranypart címmel indul balatoni valóságshow az ősszel a Viasat3-on, a forgatás július vége felé kezdődik Siófokon. A csatorna tavaszi nézettségi sikereit az Éden Hotel szállította, így praktikusnak tűnt átemelni négy, bevállalós, bulizós szereplőt az új műsorba: Niki és Szandra emlékezetes karakterek voltak, a kamerától már nem félnek, így igent mondtak a felkérésre.
Niki elmondta, hogy nem tudott arról, mit tervez a csatorna, egyszer csak felkeresték az ötlettel, és hamar igent mondott - mert abban bízott, hogy valamilyen formában visszatérhet a képernyőre. "Szerettem volna még szerepelni, és mivel jelenleg nem dolgozom, kapóra jött a felkérés. Nem kell tehát munkát feladnom a valóságshow miatt: korábban kaptam egy üzletet, cipőboltot, amelyben egyedül dolgoztam. Családi vállalkozás volt, de a bolt már nincs meg" - mesélte.
Dolgozniuk kell majd a realityben, nem kizárólag bulizásról és henyélésről szól majd az a pár balatoni hét. "Konkrét munkát nem mondtak, de alighanem olyan meló lesz, ami strandhoz köthető, legyen az vízibicikli kölcsönzése vagy sörcsapolás. Szandrával pedig nagyon jóban vagyunk, együtt élünk albérletben Budapesten, így örültem, hogy őt is felkérte a csatorna" - mesélte.
Bevállalós, vagány fiúkra, csajokra vágyik, nem szeretne megjátszós, kétszínű fiatalokkal együtt lakni. "Olyan lakótársakra vágyom, akik kimondják, ha nem tetszik nekik valami. Biztos, hogy lesznek konfliktusok, de majd megoldjuk ezeket. Párom momentán nincs,  szerintem a Balatonnál nem is fog kialakulni senkivel semmi mélyebb, szimplán buli lesz. Bármiben benne vagyok, amit a helyzet hoz, de az Éden Hotel óta azért változtam is... hogy mennyit, az kiderül a műsorból" - mesélte.
Az Éden Hotel végjátéka nem lepte meg különösebben - nem úgy, mint a nézőket. Úgy gondolja, hogy ő csak akkor nem dobta volna el a hűséggömböt, ha Ádámmal áll szemben, mert benne maximálisan megbízott. "Szerintem ő is kitartott volna mellettem 25 millióig. De persze teljesen más utólag okoskodni, mert ha benne vagy egy adott szituációban, akkor minden átértékelődik. Én nagyon örültem neki, hogy Kristóf eldobta a gömböt, jól tette, biztosra ment" - emlékezett. Alizt, aki az Éden Hotel nagy vesztese volt, nem szereti. "Azóta sem jó a viszonyunk, nem igazán csípem, talán még kevésbé viselem el, mint benn a műsorban. Akadtak haknik, amelyeken közösen kellett megjelennünk: ez a lány nem az én világom" - tette hozzá. Robival, aki szintén szekszárdi, azonban jóban vannak, de mivel Pesten lakik, most kevesebbet találkoznak.
Niki és Szandra az Éden Hotelból
Niki úgy ment be az Édenbe, hosszabb távon tudjon profitálni belőle. "Talán van is valami kilátásban, a balatoni reality mellett. Akár háttérmunkára is igent mondtam volna korábban, de inkább képernyőn szeretnék lenni. A családom abszolút támogat ebben, többször hangoztattam, hogy ez az egyik álmom. Az Áll az alku-ban már szerepeltem, a VV4 később kezdte hirdetni magát, de jól is jártam azzal, hogy Kolumbiába kerültem, nem a villába" - tűnődött. Naponta többször állítják meg autogramért, diszkókban fotózkodnak vele a fiúk. "Már megszoktam, de ettől nem érzem többek magam" - fűzte hozzá.
Azt már Szandra és Niki is tudja, ki lesz a két, egykori édenes lakótárs a Balatonnál: "Egyiküket nagyon szeretem, jó ember, a másiknak nem örültem, de majd csináljuk a műsort... amilyen kis idióta."

Aranypart címmel jön a magyar Jersey Shore a Viasat3 -ra

Aranypart Siófok
Comment:com írása
A Jersey Shore 2009-es permierje óta hajtogatjuk, hogy a magyar közönség megérett egy olyan reality-re, amiben igazi gyökér fiatalokat zárnak be egy villába valami vízparton, adnak nekik piát, kaját, elviszik őket bulizni, és a történéseket rögzítik. A Jersey Shore című műsor az amerikai MTV-n, az egykori zenetévén látható (mára zene nem nagyon van rajta a sok realitytől), legutóbbi évadában már tízmillió közeli nézettséget hozott, ráadásul főleg a 18-34-es korosztály körében, ott, ahol az ilyen magas számok aranyat érnek.
A Viasat3 az Éden hotel sikerén felbuzdulva készíti el a magyar verziót, ami persze kimondva nem kópia, hanem saját formátum, de az áthallásokat elég nehéz lenne nem észrevenni. A forgatásra idén nyáron kerül majd sor a Balaton partján, a címből ítélve Siófokot amortizálja majd le a nyolc bulis fiatal, akik egy percet nem tudnak úgy eltölteni majd, hogy a kamerák ne lennének nyomukban. Az Éden hoteltől eltérően ez a műsor nem a taktikázásra és egymás kigolyózására épít, nem lesz kiesés és kiszavazás, csak buli, pia, haverok, éppen ezért a szereplőválogatás során sem feltétlenül olyan arcokat keresnek, mint a Kolumbiában forgatott valóságshow esetében, hanem ún. bevállalós partiarcokat.
Azt már lehet tudni, hogy a Viasat3 kérésére a műsort gyártó cég (az Éden hotelt is jegyző Mastiff) a csatornán nézettségi rekordokat felállító előd négy szereplőjét is beválogatta az új műsorba, és hozzájuk érkezik majd négy, bulis, bevállalós, gátlástalan, egészséges önbizalommal és arroganciával bíró jelentkező. Ha tippelnünk kellene, a kívánalmaknak Éden Niki, Éden Levi, Éden Gábor és Éden Szandra felel meg leginkább, de a szereplők kilétéről a csatorna egyelőre hallgat.
A Jersey Shore-hoz hasonló reality-műsora volt már az RTL-nek is, Bajkeverők címmel, ami ugyan egy félig megírt reality volt, és arról szólt, hogy a Balaton körül mobil sztiptízbárt működtet egy bagázs, aminek az akkor még nem hivatásos celebként ismert Debreczeni Zita és egy Puma Black néven pornózó nőnek látszó lény is tagja volt. Az amerikai mintát a britek egy az egyben átvették, és Geordie Shore címen vetítik (és készül a Mersey Shore), a németek pedig Ibizán forgattak hasonló műsort Helmutokkal és Steffikkel.
Mivel az Aranypart valamikor ősszel, hétköznaponként kerül adásba, igen sűrű lesz a tévés ősz reality-fronton: az RTL a ValóVilág ötödik kiadását tolja majd minden nap, a TV2 egy török (egyes források szerint indiai) Perfect Bride anyósos realityvel próbál nézettséget szerezni, a Viasat3 pedig az Aranyparton alkoholba fulladó jövő zálogaival tör babérokra.

A Balatonon forgatják a magyar Jersey Shore-t

Jersey Shore
A Viasat3 hamarosan előrukkol az MTV-n olyan nagy sikert aratott vakációzós trash reality, a Jersey Shore magyar változatával, amelynek Aranypart lesz a címe. A hivatalos közleményből kiderült, hogy a siófoki kalandban részt vesz majd az Éden Hotel 2 néhány szereplője, a többi jelentkező közül pedig a napokban válogat a csatorna. Az Aranypartot július végén kezdi forgatni az Éden Hotelt is gyártó Mastiff Hungary, a műsor az ősz folyamán kerül majd adásba.

Aranypart címen újabb realityt készít a Viasat3

Viasat3 nagyon ráállt a „sajátgyártású” reality-k készítésére. Tavaly beharangozott Éden Hotelnek idehaza nagy rajongótábora lett. Az első etap leadását követően szinte egyértelmű volt, hogy lesz második, mivel nőtt a csatorna nézettsége, sőt meg is döntötte az előző házi rekordokat. A castingja a jelek szerint elstartolt. Buli a Balatonon, cenzúra nélkül. Ezzel a szlogennel állt neki a Viasat3 az című legújabb reality-jének a reklámozásának. A koncepciója kísértetiesen hasonlít az amerikai Jersey Shore-re, amit az MTV készített el pár évvel ezelőtt, s az epizódok múlásával olyan nézettséget generált, amire senki se számított volna. (Kezdetekben 1-2 millió körül teljesített, de a harmadik etapra 8 millió fölé is nőtt.) A lényege annyi, hogy Jersey fenegyerekeket szedtek össze, akik szeretik élvezni az életet. Zűrös mindennapjaikba pillanthattunk bele. No, a Viasat 3 is hasonlóban gondolkodik. Egyes híresztelések szerint Siófokon veszik fel az évadját – ahol egy azonos nevű Hotel is van egyébként –, melyben nyolc fiatal bulizós nyári mindennapjait követhetjük figyelemmel. A felvétel majdcsak július végén veszi kezdetét, mivel előbb egy castingot is akarnak. Nem nyolc embert, hanem csak 4-et keresnek összesen, ugyanis az Éden Hotel első szériájából 4 tag biztos lenne, csak hogy a nézettség is biztosabb legyen (gondolom). Utóbbiak kiléte egyelőre hétpecsétes titok, de valószínűleg a keménymagra, azaz Leviékkel tessék számolni, akik végig jelent voltak, vagy éppen a legstratégiaiabban álltak a játékhoz.
Kereszty Gábor, a Viasat3 kreatív igazgatója a következőt nyilatkozta: „ Ez a műsor ugyan nem a varázslatos Karib-tenger partján forog, de legalább olyan szórakoztató és fordulatos lesz, mint az Éden Hotel. Számítunk minden nézőre, akit meghódítottunk a kolumbiai realitynkkel, mert bizton állíthatom, hogy a balatoni kalandok sem fognak senkinek csalódást okozni! ”
Sok még a homályos pont eltitkolt részlet, de annyi biztos, hogy ősszel fog startolni.

A Viasat3 is valóságshow-t indít ősszel Aranypart címmel

Aranypart néven a Viasat3 új valóságshow-t indít ősztől. A készítők cenzúra nélküli partizást ígérnek.
Az Aranypartnak nevéből adódóan a Balaton déli partjának legnyüzsgőbb városa, Siófok ad majd otthont, ahol 8 fiatal bulizós mindennapjait követik nyomon a kamerák a nap 24 órájában. A szereplők között feltűnnek néhányan az Éden Hotel már jól ismert szereplői közül is, a többi bevállalós jelentkező közül pedig a napokban válogat a csatorna.
„Ez a műsor ugyan nem a varázslatos Karib-tenger partján forog, de legalább olyan szórakoztató és fordulatos lesz, mint az Éden Hotel. Számítunk minden nézőre, akit meghódítottunk a kolumbiai realitynkkel, mert bizton állíthatom, hogy a balatoni kalandok sem fognak senkinek csalódást okozni!” – mondta Kereszty Gábor, a VIASAT3 kreatív igazgatója.
Az Aranypartot július végén kezdi forgatni az Éden Hotelt is gyártó Mastiff Hungary, a műsor az ősz folyamán kerül majd adásba.