Aranypart Viasat3 - Közös bevásárlás, és a sütés főzés pillanatai

A fiúk főzés közben ismerkednek a csirke anatómiájával, azok után, hogy István emlősnek titulálja a madarat, Levi közli, hogy az állat feneke a combján van. Nyilvánvaló, hogy a fiúk együtt hiányoztak a biológia óráról. A palacsintával is meggyűlik a bajuk, már az alapanyagok kimérésénél megakadnak, aztán Levi kézzel próbálja összedolgozni a tésztát. Közben kifut a víz a krumpliról, Ádám szerint lyukas a lábas. István a saját és Levi fején törik fel a tojásokat, Levi szétégeti az első palacsintákat és az utána következőkkel sincsen nagyobb szerencséje. Megkóstolják és kiderül, hogy a tésztának se íze, se bűze. A rántott csirke sütése közben kis híján sérüléseket szereznek a forró olajtól. Niki, Beki és Gábor vesznek néhány chipset, mielőtt hazaérnének és nagyon meglepődnek, hogy a fiúk tényleg vacsorával várják őket. Először kicsit bizalmatlanok, főleg, mivel a fiúk nem esznek előttük a saját főztjükből. Ehető a vacsora, kicsit túl olajos minden, de ahhoz képest, hogy első próbálkozás, Nikiék nem ítélik rossznak. Meli már nem olyan elnéző, hisztizik és ki is köpi a csirkét. Este nagy buli helyett twistereznek, mindenki nagyon jól szórakozik. Gábor irányítja a játékot, a saját örömére igyekszik mindig úgy beállítani a pörgető mutatóját, hogy kínosabbnál kínosabb pozíciókba kényszerítse a többieket. A játékot végül István és Levi nyeri, nekik kell eldönteni, hogy ki takarítja ki a házat. Melit választják, aki meg sem lepődik a döntésen. Este arról beszélgetnek, hogy mindenkinek nagyon hiányzik a szex.

Ez történt az Aranypart -on

Ádám nagyon rosszul van az előző esti bulitól, azt mondja, hogy majd mindent megbeszélnek, ha kijózanodott. Levi szerint elkerülhető lett volna az előző esti verekedés és Gábor szerint is kár volt belemenni. Niki és Beki letámadják Adát a reggelinél, meg fogják keseríteni az életét, ha tovább játszik Ádámmal és ha valami baja esik a fiúnak. A lány nagyon kiborul, szerinte mindenki féltékeny rájuk. Ádám próbálja vigasztalni, de a többiek nem hagyják, hogy kettesben beszéljék meg a problémáikat, beleavatkoznak. Annyira nagy a feszültség a házban, hogy este összeülnek, hogy tisztázzák a dolgokat. Marci meglátogatja a csapatot, és amellett, hogy fizetést ad nekik, a fejmosást sem kerülhetik el az előző esti verekedés és a plusz fogyasztások miatt. Megbeszélik, hogy félretesznek egy bizonyos összeget a bevásárlásra, a többit pedig testvériesen szétosztják. Másnap reggel dráma van; Beki és Niki fodrászhoz készülnek, és nincs, aki főzzön. A fiúkra marad a dolog, István, Levi és Ádám együtt mennek bevásárolni és nekifeszülnek a feladatnak. Ada kiszökik a pultból és felmegy a házba, hogy felhívja Csigát és randit beszéljen meg vele. A fiúk visszatérnek a házba és elkezdik a készülődést, de már alapvető gondjuk akad a panírozással is. Ádám először anyukáját akarja felhívni, de végül csak a nagymamáját éri el, ő diktálja le neki a recepteket.

Hatalmasatt bakizott az Aranypart celebje

Van az a pillanat, amikor egy igazi macsó is zavarba jön. Például ha csirkét lát...  A ma esti adásban az Aranyparton a fiúk egyedül maradnak a konyhában, és ennek meg is lesz az eredménye! A bevásárlás után megismerkednek a csirke anatómiájával és a panírozás, valamint a palacsintasütés rejtelmeivel is. Ekkor derül ki, hogy Aranypart István egyetlen biológiaórán sem vett részt: „Nekem fogalmam sincs, hogy miből áll egy csirke, vagy miből nem áll, azt tudom, hogy emlős” – bontakozott ki a valóságshow. Ezek szerint a szépfiúnknak lesz mit bepótolnia, de ha van egy kis szerencséje, akkor valamelyik társa a segítségére siet.

Aranypart Viasat3 történései

Ádám azt mondja Adának, hogy tőle flörtölhet bárkivel. A fiú pontosan tudja, hogy a lány bárkivel jól elszórakozik, ezért ő is lazán kezeli majd a dolgokat és ezt megbeszéli a többiekkel is. Összehív mindenkit, elmondja nekik, hogy nem szerelmes a lányba és tőle flörtölhet bárkivel, amiatt pedig nem kell aggódni, hogy a köztük lévő kapcsolat miatt ne lenne benne a többiekkel minden buliban. Szóval egyszerűen kimondva csak szex és más semmi, viszont ez a felállás meg Adának nem tetszik. Elhatározza, hogy majd kettesben megbeszéli Ádámmal, de erre nem kerül sor, mert este ő és Meli váltják a fiút és Nikit a pultban. Niki és Gábor otthon maradnak, a többiek elmennek bulizni. Ígéretéhez híven Csiga meglátogatja Adát a pultban, amiről Beki értesíti is Ádámot, akit nagyon zavar a dolog. Adának nagyon tetszik a fiú és ezt nem is rejti véka alá, bár ködösít, hogy elvileg ő Ádámtól (is) szeretne valamit. Beki egyedül táncol, Levi a részeg Istvánt és Ádámot próbálja kontrollálni, akik a boxgéphez mennek ütni, ehhez Adától kérnek aprót. Visszamennek a pulthoz és elhívják Csigát is ütni. Ádám elkezdi provokálni a fiút és a barátait is, iszonyatosan összeverekednek.

Viasat3 Aranypart -

Meli felhívja az anyukáját és az öccsét telefonon, a többiek közben röhögcsélnek, amitől nagyon kiakad, iszonyatosan összevesznek Bekivel. Gábor próbál beszélni a fejével, hogy legyen kicsit normálisabb a többiekkel és kevésbé viselkedjen összeférhetetlenül. Ádám és Levi azon tanakodnak, hogy elmondják-e Bekinek, hogy a volt barátnője lefeküdt Istvánnal. Gábornak is elsuttogják, amit Beki is észrevesz és elkezd kérdezősködni, végül Niki mondja ki hangosan, hogy mi történt. Bekinek nagyon rosszul esik, hogy mindenki titkolózott előtte. Niki mindenki előtt elkezdi osztani Ádámot, hogy ne adja át magát a szerelemnek, mert Ada át fogja vágni. A lány szemébe mondja, hogy tudja, hogy képes hazudni, és hogy az orránál fogva vezeti a fiút. Ádám szerint Niki túlzásba viszi a dolgot és igyekszik nem foglalkozni a többiek véleményével, csak Adára koncentrál. Másnap reggel tudatosul bennük, hogy ugyan csak egy-két napja kaptak fizetést, már egy fillér sincs a pénzből. Elindulnak, hogy valami pénzkereseti lehetőség után nézzenek, a közeli wakeboard pályán kötnek ki. A fiúk a stéget mossák és a boardokat pakolják össze, de Beki és Ada nem járnak ilyen jól. Együtt kezdik a wc-ket pucolni, de Adát kimenti az üzletvezető srác, Csiga, így csak a hamutartókat kell kiürítenie, Beki pedig egyedül marad a mosdókkal. Levi és Gábor lazulnak, Adát pedig elviszi Csiga wakeboardozni, aztán megbeszéli a fiúval, hogy látogassa meg este a pultban. A többieknek nagyon nem tetszik, hogy a lány folyamatosan kavar, aminek hangot is adnak. Ada azonnal megy és panaszkodik rájuk Ádámnak.

Viasat3 Aranypart - Ádám elmeséli Levinek, hogy megvolt neki Ada

Reggel Ádám elmeséli Levinek, hogy megvolt neki végre Ada. Összeírják a bevásárló listát, aztán születésnapi köszöntővel felébresztik Gábort. Megbeszélik, hogy Niki elviszi a fiút vitorlázni, Ada és Meli pedig szépségnapot tartanak, thai masszázsra mennek. Nem egészen azt kapják, amire számítottak, sokkal keményebb a masszázs, mint amit vártak. Ada Melivel, Ádám pedig Nikivel és Gáborral beszéli meg az előző éjszakát. Meli azzal ugratja a lányt, hogy Ádám biztosan azért nem tudott teljesíteni, mert impotens. Niki elviszi Gábort vitorlázni, amitől a fiú nagyon meghatódik. Eközben Levi és Beki a pultban folytatja a flörtölést. Ada és Meli fodrászhoz megy a masszázs után, de hazaérkezve semmi bókot nem kapnak a fiúktól. Sőt, Ádám követeli a jussát a fizetésükből, de a lányok nem tudnak adni neki, mert az egyezségük ellenére Niki magával vitte a pénzt. Így se bevásárolni, se ajándékot venni nem tudnak. Marcitól, a főnöktől próbálnak pénzt kölcsönözni, de ő szigorú és nem ad nekik. Bekiék kiakadnak, hogy Ada és Meli minek mentek masszíroztatni ahelyett, hogy takarítottak volna. Közben Niki úgy gondolja, hogy ő is megérdemli a pénzt, ezért Gáborral vetet magának egy pár cipőt. Levi és a többiek a takarítás után elkezdenek készülődni, amikor megérkezik István barátja és szétlocsol egy üveg pezsgőt. Mindenki felöltözik, megisszák a piát, amit István haverja hozott, aztán lemennek a szórakozóhelyre. Niki és Gábor az üres lakásba érkeznek vissza, a lány attól tart, hogy Gábor gyanút fog. Ada és Ádám előbb befejezhetik a műszakot, így lassacskán mindenki odaér a bulira. Gábor nagyon örül, de egy kicsit csalódott, egészen addig, amíg meg nem érkeznek a tortával a barátai és a családja. Könnyekig hatódik a meglepetéstől. István közelebbről megismerkedik Beki leszbikus barátnőjével. Levi először csak magát tömi a tortával, aztán a többieket kezdi dobálni, hatalmas kicsi-a-rakás alakul ki közöttük a szórakozóhely padlóján.

Aranypart Viasat3 - Ádám apja megérkezik az Aranypartra,

Ádám apja megérkezik az Aranypartra, a fiú annyira örül neki, hogy el is sírja magát. Azon viszont azonnal kiakad, hogy Ada elkezd flörtölni a keresztapjával. A két vendég összecsődíti a fiúkat és elviszik őket bulizni, egy igazi legénybúcsúba. Nagyon jól érzik magukat, segítenek teljesíteni a különböző vicces feladatokat a vőlegénynek. Ada úgy érzi, hogy elveszítette Ádámot. Niki teljesen begerjed Ádám apjára, el is mondja a fiúnak, hogy milyen vicces lenne, ha kisfiamnak nevezhetné ezentúl. Végre megint kapnak fizetést, nem is keveset. Nagyon felpörögnek és elmennek bulizni. Az elején nagyon jó a hangulat, aztán Beki lefújja sprayvel Levit, aki annyira feldühödik ezen, hogy hazarohan. Igazából féltékeny, de ezt senkinek nem vallaná be. Beki dacból elkezd keményen inni és csókolózik egy idegen sráccal. Amikor visszamegy a házba, próbálják megbeszélni a dolgaikat, de nem jutnak dűlőre. Ráadásul Levi megtalálja a molylepkét az alsógatyájában és kis híján fel is veszi. Szerencsére teljesen poénnak fogja fel a dolgot, így a vicces szituáció feloldja közöttük a feszültséget. Ada és Ádám „szerelme” végre beteljesülni látszik.

Váratlan vendégek az Aranypart lakásában

A reality 17. részében az egyik szereplő apja és keresztapja toppan be a Viasat3 siófoki bérleményébe, hogy alaposan berúgassa a fiatalokat már kora délután, legénybúcsú ürügyén.
Az Aranypart című Viasat3-as valóságshow 17. adásában váratlan vendégek lepik meg a tompa, reménytelen másnaposság és az eksztatikus, teljes részegség között ingadozó, néhol kissé fáradni látszó szereplőket: Ádám kigyúrt, tetovált, atlétapólós apja jelenik meg egy hatalmas hófehér limuzinban, egy hasonlóan kigyúrt, tetovált, atlétapólós férfival, akiről kiderül, hogy keresztapja a fiúnak.
Mások is érkeznek az autóval, és menten italozni kezdenek egy siófoki alkoholmérő üzemegységben, ami természetesen a későbbiekben förtelmes káromkodássorozathoz, túlzott érzékenységből fakadó minidrámához, és - még később - komoly artikulációs problémákhoz vezet.
A szeptember 19-i héttől csak kétszer láthatják a tévézők a Siófokon bulizó ifjakat, az Aranypart-ot. A Jersey Shore magyar klónja eddig heti négy este volt képernyőn, ezután kedden és csütörtökön lesz adásban 22.10-es kezdéssel, de dupla részekkel.

Aranypart Niki bármit megtenne, hogy a médiában dolgozzon

Úgy tűnik, Aranypart Niki szó szerint veszi a szereposztó dívány fogalmát. A szőke lepedőakrobata lány a féktelen bulik hevében már több lakótársával is szexelt a bekamerázott fekhelyén. Szerinte nincs semmi kivetnivaló abban, ha az ország szeme láttára olvad egybe az éppen aktuális partnerével. Sőt, abban bízik, hogy eddigi szereplése alapján újabb munkalehetőséget kap. Aranypart Niki többre vágyik tizenöt perc hírnévnél, ezért most arra gyúr, hogy a legújabb reality lecsengése után is a média közelében maradhasson.
A szexmániás szekszárdi szőke lány ugródeszkaként tekint az Aranypart Viasat3 realityjére. "Annak idején az Éden Hotelbe többek közt azért jelentkeztem, hogy eljussak egy olyan távoli országba, ahová önerőből talán sosem mehettem volna. Életem legnagyobb bulija volt, így csöppet sem érdekelt, hogy megnyerem a játékot, vagy sem, különben is úgy gondolkodtam, hogy a műsor által szerzett hírnevet kihasználva tovább építhetem a karrieremet. Régi vágyam, hogy a médiában dolgozhassak, és úgy tűnik, hogyha lassan is, de megvalósulnak az álmaim. Az aranypartos lehetőséget is egyértelműen az Édenben látott alakításomnak köszönhetem, bízom benne, hogy ez a szereplés is hoz még gyümölcsöket számomra" - ábrándozott Aranypart Niki, aki akár még dolgozni is hajlandó lenne, csak hogy a média világában maradjon. "Új területeken is szívesen kipróbálnám magam, nagyon ráharaptam a műsorkészítés hangulatára, szívesen lennék szerkesztő, mert a háttérmunkát is nagyon izgalmasnak tartom. De tisztában vagyok vele, hogy ehhez kell egy ember, aki ott van velem, és mindent elmagyaráz, elárulja a szakma titkait. Sajnos eddig még nem találtam meg azt a személyt, aki ebben segítségemre lenne. Emellett azért egy reklámszerepnek is ugyanúgy tudnék örülni, akárcsak annak, ha modellkedhetnék valamelyik férfimagazinnak" - dobta fel a magas labdát a férfimagazinok főszerkesztőinek Aranypart Niki.

Aranypart Viasat3 - Levi, Ádám és István elmennek, hogy lebeszéljék a buli helyszínét

A fiúk rábeszélik Ádámot, hogy menjen Ada után és hívja vissza. Hagyja rábeszélni magát, pedig nem akar semmit a lánytól és ezt meg is akarja mondani neki. Ada hisztizik, nem akar visszamenni és felküldi Ádámot a maradék ruháiért, de a fiú nem megy többet le hozzá. A lány meggondolja magát, a szobájában sír Ádám miatt, Meli vigasztalja, aztán Beki is megpróbál beszélni a fejével, hogy ne tegyen elhamarkodott lépéseket. Ádám nagyon ki van akadva a lányra, megfogadja, hogy mostantól nem fog vele foglalkozni és megmondja neki, hogy végeztek. Próbálják megbeszélni a dolgaikat, de nem sikerül, Ádám elzárkózik a folytatástól, ennek ellenére Ada marad. A többiek közben megint egymás ugratásával töltik a időt. Amikor a fiúk rájönnek, hogy Beki nem tud biciklizni, a fejükbe veszik, hogy mindenáron megtanítják, ami sikerül is nekik. Niki teljesen ki van akadva Adára; továbbra sem akarja, hogy együtt legyenek Ádámmal, mert szerinte nincs jó hatással a fiúra. Marci megengedi a csapatnak, hogy lerövidítsék a buli napján a műszakot, de az azelőtti napokban bele kell húzniuk, hogy elég bevételt termeljenek. Adát nagyon zavarja, hogy eltávolodnak egymástól Ádámmal, folyamatosan ezen agyal. Levi, Ádám és István elmennek, hogy lebeszéljék a buli helyszínét és a fogyasztást. Kiderül, hogy nincs elég pénzük rá, hogy kibéreljék a szórakozóhelyet és hogy DJ-t hívjanak, úgyhogy csak asztalt foglalnak. Meglepetésként készítenek magukról mindenféle vicces fotókat, de nem veszik észre, hogy eközben elhanyagolják Gábort, aki nagyon befeszül emiatt és kiakad rájuk. Sikerül lenyugtatniuk, István és Meli elviszik bulizni és nagyon jól szórakoznak, Gábor az alkohol hatása alatt beindul Melire, csókolóznak is. Közben Levi és Ádám a pultban szenvednek. Miután hazaérnek, Ada szeretne beszélni Ádámmal, de a fiú visszautasítja. Másnap reggel is próbálkozik nála, de megint nem éri el a célját, úgyhogy úgy dönt, összepakol és hazaindul.

Változtat a Viasat3: heti kétszer lesz Aranypart, de duplázva

A szeptember 19-i héttől már nem négy este lesz Aranypart a Viasat3 -on, hanem csak kétszer, de akkor dupla részekkel. Változtat a programstruktúráján a Viasat3: a szeptember 19-i héttől csak kétszer láthatják a tévézők a Siófokon bulizó ifjakat, az Aranypart-ot. A Jersey Shore magyar klónja eddig heti négy este volt képernyőn, eztán kedden és csütörtökön lesz adásban, 22.10-es kezdéssel, de dupla részekkel.
A csatorna ezzel valószínűleg a közönségarány csökkenését kívánja elkerülni, mert a jövő héttől az RTL-es Való Világ 5 már az este kilences sávban vitézkedik, és ha ez ugyanolyan, 40 százalék körüli közönségarányt hozna, mint a negyedik széria, akkor abban az időpontban a balatoni reality számai erősen csökkennének.

Aranypart Viasat3 - Orgia lett az Aranypartos srácok hétvégi bulijából

Amíg az aranypartos fiúk az adásokban előszeretettel kioktatják a lányokat az elfogyasztott alkohol mennyiségével, és viselkedésükkel kapcsolatban, addig a forgatások utáni hétvégeken ők sem viselkednek különbül: őrült bulizásaiktól hangosak a vidéki szórakozóhelyek.
A hétfői adás Ada gátlástalan bulizásától volt hangos - Levi mélységesen felháborodott a sportos leányzó viselkedésén, és be is számolt róla Ádámnak, hogy tudja, ki is valójában a szende lány. Beki "ötletes" akciója - hogy féltékennyé tegye a szórakozóhelyen Jászkarajenő büszkeségét - nem sikerült túl jól, Levi meg sem lepődött a fekete expornós viselkedésén. A fiúk nagyon kiakadtak kolléganőik ledér viselkedésén, s ennek hangot is adtak. Hogy is van ez: más szemében a szálkát is, magáéban a gerendát sem? Az Aranypart izomszagú fiai a hétvégén Kecskeméten hakniztak egy diszkóban, a  spontán show pedig garantáltan kiverte a biztosítékot a Bács-Kiskun megyei szórakozóhelyen. A történet szereplői pedig: Ádám, Pista, Levi és Levi barátnője, Sarah. Egy kecskeméti partiarc elmondása szerint már eleve kapatosan érkeztek a helyszínre, ahol csak ímmel-ámmal lézengtek az emberek. Idővel beindult a buli, és a sok alkohol hatására az aranypartos srácok pepitában előadták azt, amit a csajok nem is olyan rég Siófokon. "Volt egy aranypartos molinó, meg egy játék is: lehetett mindenféle reklámajándékot nyerni, meg persze fotót a szereplőkkel. Ádám és Pista viszkimámorban teljesítették a rajongó lányok kérését: csókolóztak boldog-boldogtalannal. Sőt, még egy hármas akció is volt, ha jól láttam. Bejött nekik az élet."
Sarah és Levi együtt, Ádám és Ada külön utakon.
Egyelőre két szerelmi szál fut az Aranyparton: Levi hűséges barátnőjéhez, az otthon maradt Sarah-hoz, ám Beki, a tetovált pornós tündér próbálja összekuszálni a szálakat. A másik téma pedig Ádám és Ada tiniflörtje, ahol vagy volt akció, vagy nem. A kecskeméti diszkóban Levi és Sarah teljes harmóniában iszogattak, táncoltak, semmi gond nem volt köztük, így sejthető, hogy Beki ostroma vereséggel végződött. Ádám pár hete még egy párt alkotott Adával, ám most szombaton sok egyéb lány társaságában kereste a szerelmet. Hogy Ada, Beki, Niki, Meli és Gábor miért maradtak ki a kecskeméti buliból, azt nem tudjuk, de ahogy mostanság alakulnak a dolgok a műsorban, lehet, hogy két klikkre szakadt a bagázs?

Viasat3 Aranypart - Levi bevallja Bekinek, hogy vonzódik hozzá

Meli azt érzi, hogy mindenki szarkeverőnek tartja a házban és ezen már nem is tud változtatni. Ada a volt barátjával való kapcsolatán mereng, Ádámnak ez nagyon rosszul esik. A többiek szerint a lány nem viselkedik következetesen, flörtöl Ádámmal is, de más fiúk előtt is szereti kelletni magát. Miután ezt a többiek a fejére olvassák, nagyon felbosszantja magát, nem érti, hogy miért vádaskodnak azzal, hogy ő bárkivel csókolózott, amikor nem is történt olyan. Levi és István szerint a lány tudná irányítani Ádámot, ha akarná, de ők ezt nem fogják hagyni. Levi bevallja Bekinek, hogy vonzódik hozzá és ezért akarja távol tartani magát tőle, nem akarja megcsalni a barátnőjét. A lánynak ez egyre kellemetlenebb. István és Levi egymás megviccelésével tölti az estét. Másnap reggel Ádám kifakad Levinek, hogy inkább hagyja az Adával való kapcsolatot, mielőtt jobban belebonyolódna. Nikiék elkezdik szervezni Gábor meglepetés szülinapját, István felhívja az egyik legjobb barátját, hogy csődítsen le mindenkit Siófokra. Lemennek és megkérik Marcit, hogy az aznap esti műszakjukat rövidítse le, hogy mindenki el tudjon menni a bulira. Gábor gyanút fog, hogy valamit szervezkednek ellene.

Viasat3 Aranypart - Ádám és Levi kezdik a munkát a pultban

Ádám és Levi kezdik a munkát a pultban, de mivel rossz idő van, ezért nem nyitnak ki. Azt hiszik, hogy könnyen jött szabadnapot kapnak, de korai az örömük, hiszen helyette pakolhatnak és takaríthatnak szinte egész nap. Közben beszélgetnek, Levi beavatja Ádámot a múlt éjszakai buli történéseibe, elmondja, hogy Ada egy másik fickóval táncolt és flörtölt. A fiú nagyon kiakad, a lányokkal szembeni bizalmatlanságát ez csak növeli. Beki úgy érzi, hogy Levi teljesen másképp közeledik felé, ha iszik, mint józanul. A fiúk nagyon utálják lent a takarítást, de becsülettel csinálják, közben fent a többiek a saját házuk táján tesznek rendet. István kiakad Melire, mert nem segít nekik, egész nap csak fekszik. A lány a gyomorbántalmaira hivatkozik, de a többiek nem értik meg, nem hisznek neki. Niki kicsit megsajnálja, elhívja, hogy válasszanak tortát Gábor szülinapjára. Beki és Ada elkezdenek felesezni a teraszon, becsípve megesketik egymást, hogy aznap este egyikük sem enged a szerelemnek. Meliék visznek nekik tortát, aminek Beki nagyon örül, az evés mellett újabb huncutságként bekeni István hátát tortahabbal. A fiú sem állja meg, revansként paradicsomszósszal keni össze a pulcsiját. Levi nagyon ki van akadva a lányok előző esti viselkedése miatt, azt mondja, hogy nem érdekli Beki, de nyilvánvalóan féltékeny és fűti Ádámot is. Melit vérig sérti István a betegsége miatt, a lány elvonul és elsírja magát.

Aranypart Viasat3 - Tini lányok hada sikongat Levinek az erkély alatt

Ada és Ádám hazafelé sétálnak, amikor a lány célozgat rá, hogy szívesen kipróbálná a katapultot. A fiú nagyon fél már a dolog gondolatától is, de a lány kedvéért rászánja magát. Beki tovább szívatja Levit takarítás közben, ezalatt István és Meli szinte némán dolgoznak egymás mellett a pultban. Ádám bedob egy felest, aztán beülnek a katapultba, amit Ada nagyon élvez, de a fiú az életben maradásért küzd minden levegővételnél. Amikor visszaérnek a házba, fel akarja hívni az apukáját, de nem sikerül, nem veszi fel otthon senki. Be van csípve és annyira felhúzza magát ezen, hogy elsírja magát. Nagyon hiányzik neki a családja. Tovább iszik, nagyon elintézi magát, szeretne összebújni Adával, de a lány inkább bulizni menne.
Tini lányok hada sikongat Levinek az erkély alatt, hogy menjen velük szórakozni. István kivételével el is indulnak mindannyian, ő e helyett felvisz két lányt a házba, hogy összemelegedjen velük. A buliban eközben elszabadul a pokol, mindenki dörgölőzik mindenkivel, Beki folyamatosan féltékennyé akarja tenni Levit, de a fiú próbál úgy csinálni, mintha nem érdekelné. Ádám visszamegy a házba, teljesen szét van csapva, azt sem tudja, hogy ért haza. Gábor kiakad, mert Niki egy idegen sráccal csókolózik. István nem sokra megy a két lánnyal, szimpatizálnak vele, ő pedig azzal szeretné lenyűgözni őket, hogy kiviszi nekik Pörköltet. Szerencsétlenségére túl hosszú ideig próbálja levadászni a nyulat, így a lányok elunják a várakozást és faképnél hagyják a fiút.

Aranypart – Fergeteges party

A nap végével Levi szolgasorsa is a végéhez közeledik . Az est elérkeztével a party hangulat uralkodik el a társaságon. Meg is van minden okuk rá, hiszen Gábor meglepetés szülinapját szervezték, miközben ő Nikivel a pultban dolgozott.
A 12. részben kiderül sikerült-e Adának és Ádámnak megfelelő helyszínt választania az alkalomhoz, mert igyekeztek a fiatalok a szállásukról kiszervezni a partit az elmúlt időszak eseményeinek fényében. Már volt alkalmuk felmérni, hogy egy-egy jól sikerült éjszaka mekkora amortizációval jár.
Ada elmondja Ádámnak, hogyha valakivel ki szeretné próbálni az nem más lehet csak is ő. Hogy miről is szólhatott ez a beszélgetés este erre is fény derül.
Láthatjuk majd, amint Ádám elkeseredik. Telefonálni szeretne azonban senkit sem ér utol. Így már több oka is van, hogy a feszültséget kiadja magából. Az ital csak fokozza a hangulatot és a kedélyeket.
István Pörkölttel ismét összetűzésbe kerül, ám nem ez a konfliktus taszítja odáig, hogy két lányt is az átmenetileg üresen maradt “lakosztályba” invitáljon.
A buliban elszabadulnak az indulatok. Niki keze a magasba lendül, Ada önmagából kivetközve rázza a testét és Levi is hozza a formáját.

Viasat3 Aranypart - Gábor és Niki kezdenek a pultban,

Gábor és Niki kezdenek a pultban, közben fent a többiek a fiú meglepetés szülinapját szervezik. Ada szeretne beszélni Ádámmal, ezért elhívja, hogy nézzenek helyszínt a bulihoz. Beki elkezdi ugráltatni Levit, a fiúnak etetnie kell, rizsszemeket számolgatnia és négyszemenként a lány szájába adni. Hamar elege lesz a megpróbáltatásokból és cukrot próbál tenni a lány vizébe, de Beki észreveszi. Azt viszont megengedi neki, hogy helyette Istvánt itassa meg a cukros lével. Meli nagyon maga alatt van, amiért már Istvánnal is összeveszett, úgy érzi, hogy a hangulat egyre csak romlik. Beki következő körben a jakuzzit takaríttatja ki Levivel. Aztán elkezdenek kergetőzni, feldöntik a hamutartót és a csikkeket is a fiúnak kell összeszednie. Levi befogkrémezi a telefont, amire Beki elkezdi üldözni és testápolót nyom rá. Szinte egész nap egymást ugratják. Ada és Ádám elmennek sétálni, hogy átbeszéljék a dolgaikat, de nem jutnak dűlőre. Ádám nem akar komoly kapcsolatot, de elmondása szerint nem csak lefektetni akarja Adát. Idegesíti, hogy a lány mindenkivel flörtöl és hogy nagyon bizonytalan.

Aranypart - Ádám megríkatta Adát

Ada majdnem beadta a derekát Ádámnak! De a fiú valahol nagyon elszúrta, mert mire visszaért volna az ágyba a gumival, a lány már sírva álldogált a teraszon. Forr a levegő az Aranyparton. A sajószentpéteri lány, Ada is élvezi a show minden pillanatát. Már egy ideje kerülgetik egymást az Aranypart szépfiújával, Ádámmal, de eddig még nem lehettek kettesben. Eddig!
A hétfő esti adásban azonban sikerült kiharcolniuk pár közös órát kettesben. Volt gyertyafény, masszázs, összebújás a paplan alatt, csókolózás a sötétben. Ádám még egy kis ajándékot is átadott Adának, melyet a gatyájába rejtett el. Egy szivecskés fülbevaló volt az… Minden jól alakult, mindaddig, míg a többiek vissza nem tértek, és meg nem zavarták a párocska turbékolását. Aztán csak sikertült elbújniuk az egyik szoba sarkában a paplan alatt. Egy kis idő múlva Ádám meztelenül kibújt az ágyból, hogy óvszert hozzon, mint mondta, odáig jutott a dolog, hogy felkellett, hogy kerüljön egy gumi… A fiú itt rontott el valamit, de nagyon. Egy szál törölközőt akasztott magára és úgy indult óvszert keresni a házba. Mire visszaért volna, Ada már megsértődött, és a teraszon zokogott… Hát ezt elszúrtad Ádám!

Viasat3 Aranypart - Nikiék meglepetés szülinapot szerveznek Gábornak

Ada még mindig nagyon be van rágva Ádámra, annak ellenére, hogy a fiú elmeséli Levinek és Gábornak, hogy ő is benne volt az előző éjszakai dolgokban. Ada szerint a fiú csak le akarja fektetni és aztán nem is keresné tovább a társaságát. Melivel van egész nap a pultban, aki adja alá a lovat, hogy Ádám csak ki akarja használni. Elfogy az összes pénzük, így Leviék rappelni, Nikiék pedig megbeszélik, hogy este táncolni indulnak, hogy versenybe szálljanak, ki keres több pénzt. A fiúk igazi utcazenét nyomnak a sétányon, odamennek az éttermekben ülő emberekhez és kalapoznak, az esti bulira gyűjtenek. Levi és Ádám váltják a lányokat a pultban délután, egyiküknek sincs fogalma arról, hogyan kell szendvicset csinálni. Nikiék meglepetés szülinapot szerveznek Gábornak. Levi a pultban arról magyaráz Ádámnak, hogy vigyázzon Adával, mert szerinte csak húzza az agyát. Eljön az este, Nikiék lemennek a bárba, Beki táncolni kezd, Niki pedig kalappal járkál körbe és próbálja meggyőzni a fiúkat, hogy adjanak nekik pénzt. Nagyon sok pénzt keresnek, amit visszatérve a házba jól a fiúk orra alá dörgölnek. Beki megnyeri a fogadást, így másnap egész nap a szolgája lesz Levi. A fiú próbálja tartani a távolságot a táncos lánnyal, de mindketten érzik, hogy van vonzalom közöttük és az elfojtás vezet feszültségekhez. Ada és Ádám megpróbálják megbeszélni a konfliktusukat, a fiú nem érti, hogy a lány miért akarja tagadni, hogy mi volt köztük, Ada viszont továbbra is biztos benne, hogy Ádám csak egyszer akarja lefektetni. Nagyon felhúzza magát, visszadobja Ádámnak a tőle kapott fülbevalót és kijelenti, hogy vége köztük mindennek. A Levi-Beki kapcsolat is tovább gyűrűzik, a lány megint elpityeredik a fiú távolságtartása miatt, aztán bemegy a szobába, hogy megbeszéljék a dolgot. Összeborulás és minden rendben köztük. Ada elmondja Istvánnak, hogy Melitől tudja, hogy miben egyeztek meg. A fiú felfedi a titkát, hogy csak azért kötötte Melivel a megállapodást, hogy tesztelje, mennyire megbízható és titoktartó. Nagyon csúnya szóváltás alakul ki köztük, Meli teljesen kiborul, István csak tovább provokálja.

Aranypart Viasat3 - István elviszi Melit egy randira

Ada és Ádám úgy dönt, hogy otthon maradnak, míg a többiek elmennek bulizni. István elviszi Melit egy randira és eljátssza, hogy segít neki meghódítani Ádámot, ha cserébe a lány kideríti, hogy Ada érez-e valamit iránta. Igazából csak arra kíváncsi, hogy mit fog kavarni a lány a háta mögött. Ada megmasszírozza Ádámot, aztán összebújnak. A buliban a többiek közben nagyon elemükben vannak, István két lánnyal is táncol egyszerre, Levi pedig alsógatyára vetkőzve tombol a táncparkett közepén. Viszonylag hamar hazaindulnak – István meghívja magukhoz a buliban megismert két lányt is -, az érkezésükkel megzavarják a romantikázó Ádámot és Adát, akiket a többiek hagynának kibontakozni, de Meli szinte közéjük fekszik. Kijönnek a szobából, ahol Ádámot meg István állítja meg, hogy ne könyörögjön Adának, ha a lány hisztizik. Nyilvánvaló, hogy már mindenki tudja, hogy Meli és István kavarnak valamit. A vendég lányokat István hazaküldi, hogy ne ábrándítsa ki őket rögtön a megismerkedés után, mert látja, hogy a többiek már nincsenek szalonképes állapotban. Pezsgővel locsolkodnak a nappali közepén, borogatják a székeket, kergetőznek. Gábor próbálja leállítani őket, hogy legalább a saját testi épségükre vigyázzanak. Nem figyelnek rá, aztán Niki is kijön teljesen kiborulva, hogy hagyják már abba az egészet. Ádám bebújik Ada mellé az ágyba, Levi és István pedig összetakarítanak és összepakolnak. Ada és Ádám között már beteljesülni látszik a szerelem, amikor Ádám elkövet egy Ada szerint nagy hibát és vérig sérti a lányt.

Aranypart - Ádám törölközővel a farkán keresett óvszert

Aranypart Nikit - leánykori nevén Éden Nikit - már rögtön az első nap megdugta a Viastat3 trashrealityjének főbikája, Ádám, Aranypart jaj-ne-csókolj-meg-na-jó-mégis Adát azonban még nem sikerült neki, pedig kitartóan próbálkozik, tényleg. A hétfő esti adásban azonban jó eséllyel repül rá az állítólag orrcsepp - és szájfényfüggő Adára, akit úgy megdolgoz, hogy végül - nem, nem orrcseppre - óvszerre is szükség van. Mivel azonban nincs a közelben a plusz egy réteg, Aranypart minden-nőt-megdugok Ádám - akinek az apjával egyébként Éden Szandra kavar, igazi sikersztori - a farkára akaszt egy törölközőt és keresőútra indul a konyhába. A végkifejletet egyelőre homály fedi.

Kórházba került az Aranypart egyik szereplője Beki

A Viasat3 valóságshow-ja az Aranypart forgatásának utolsó napján szenvedett balesetet Beki, akinek egy bobozás során eltört egy csigolyája. A fájdalomtól elveszítette az eszméletét, majd közel egy hétig kórházban ápolták. Most gerincmerevítőt kell hordania, várhatóan felépül.
Az Aranypart című valóságshow-t egészen a múlt heti premierig forgatta a Viasat3 és a Mastiff Hungary a Balatonnál. A végén majdnem tragédia történt, Beki csigolyatörést szenvedett, de várhatóan felépül. "Az utolsó napon történt, amikor elmentünk bobozni. István és Ádám mentek előttünk egy külön bobban, mögöttem Ada ült, negyven kilométer/órás sebességgel jöttünk lefelé. Az Ádámék előtti bob leállt, ők is teljesen lefékeztek, Ada pedig megijedhetett, mert teljes erővel a másik bobba repültünk. Elájultam, de előtte érzetem egy reccsenést a hátamban, láttam, amint repkednek a műanyagdarabok. A két bob teljesen széttört, én pedig később megpróbáltam kiszállni. Eztán sokkot kaptam, filmszakadás jött. Később már nem tudtam felülni, betegszállító mentővel vittek, amelyben újra elájultam" - mesélte az [origo]-nak.
Egy veszprémi kórházban kellett ápolni, közel egy hetet - ez volt a legközelebbi nagyobb klinika a balatoni bobpályához. "Nagyon rossz volt, nem tudtam felkelni öt napig, míg gerincfűzőt készítettek. Azóta járok gyógytornára, és azt mondják az orvosok, hogy a sportos múltam miatt gyorsan gyógyulok. Alváskor és zuhanyzáskor sincs rajtam a fűző, amelyet várhatóan egy hónapig kell viselnem. Fontos nekem, hogy ne sajnáljanak, ne csináljanak úgy, mintha nyomorék lennék. Hiszek a pozitív gondolkodásban, az agykontrollban, hozzáállás kérdése az egész" - vélekedett. Bekinek az L2-es csigolyája tört el, orvosa szerint nem áll fenn a bénulás veszélye, és voltaképp szerencsés, mert rosszabbul is járhatott volna.
A baleset után többet nem szándékozik bobba ülni. "Soha többet nem csinálok ilyet. Amúgy pedig sejthettem volna, hogy valami baj lesz, mert velem mindig történik valami, sokat esek-kelek. A bungee-jumping már volt, jogsim pedig nem lesz, ami egy döntés az emberiség védelmében!" - tette hozzá.
A realityt nézi minden este, jókat derül a felvételeken. "A legbrutálisabb részeket még csak ki sem emelték a szerkesztők! Furcsa is ugyanakkor, mert huszonnégy óra eseményeiből csak harminc percet látunk, ami nagyon kevés. Ami nekem fontos, hogy édesapám, a legjobb barátaim szerint magamat adtam - de nyilván azért ennél több vagyok, nem csak ennyi a személyiségem. Ez a műsor azonban arról szólt, hogy bulizunk, így ezt emelték ki. Volt egy-két ember a csapatban, aki a barátom lett, hívtak is többször a veszprémi kórházban, amikor ott néztem az első részt" - emlékezett.

Aranypart Viasat3 - A fiúk reggel megbeszélik az előző éjszakát

A fiúk reggel megbeszélik az előző éjszakát, azon poénkodnak, hogyan cserélgethetnék egymás között hetente a csajokat. Ádám fél, hogy Melitta meg fogja erőszakolni, ezért megkéri Gáborral Istvánt, hogy terelje el a lány figyelmét és játssza el, hogy tetszik neki. Nem hagyják abba a szívatást, bekenik Meli lábát izomlazító krémmel. Nagyon ideges lesz és bosszút esküszik ellenük, amin a többiek csak nevetnek. Reggelinél összeülnek és megpróbálják megbeszélni a konfliktusokat, de nem igazán sikerül. Az jön ki az egészből, hogy mindannyiukat idegesíti Melitta, aki viszont kiközösítve érzi magát. A délelőtt folyamán Marci, a főnök eligazítást tart nekik újra. Felhívja a figyelmüket rá, hogy tilos inni a pultba, amennyiben ez legközelebb előfordul, akkor az elkövető azonnal repül. Fizetést is kapnak, a levonások után hatvanezer forint üti a markukat. István, Meli és Ada elintézik a bevásárlást, Ádám és Gábor pedig edzeni mennek Levivel. Folyamatosan húzzák a fiút, hogy be fognak próbákozni Bekinél, ha ő nem lép. A házban Bekit hívja az apukája. Istvánék hazaérnek a bevásárlásból, beadják Nikiéknek, hogy elköltötték mind a negyvenezer forintot. Leviék is eljátsszák, hogy kondizásra és hülyeségekre költötték a részüket. Gábor ad egy Playboy nyuszis gyűrűt Bekinek, amit Levi szeme láttára húz fel a lány ujjára. Bár a vásárlásnál István-Meli-Ada megbeszélik, hogy este együtt mennek bulizni, Ádám megkéri Adát, hogy inkább maradjon vele otthon.

Súlyos balesetet szenvedett Aranypart Beki

Súlyos balesetet szenvedett Aranypart Beki. A minap pornós botrányba keveredett lánynak a gerince sérült meg a Viasat3 forgatásán olyannyira, hogy majdnem örökre lebénult.
Aranypart Bekinek kis híján derékba tört a tévés karrierje: legsötétebb rémálmában sem gondolta volna, hogy kis híján mozgássérültté válik az Aranypart forgatásán, bobozás közben. – Úgy tűnik, most már túl vagyok a kritikus időszakon, de egy hétig mozdulatlanul feküdtem, még a mosdóig sem tudtam eljutni, így maradt az ágytál – nyilatkozta lapunknak Beki. – Az utolsó forgatási napok egyikén boboztunk, amikor István és Ádám hirtelen megállt előttünk, mi pedig Adával negyven kilométeres sebességgel, fékezés nélkül beléjük rohantunk. Ez a tempó még autóval is sok, nemhogy bobbal, és mivel én ültem elől, engem ért a nagyobb ütés. Azonnal sokkot kaptam, csak villanásnyi képek maradtak meg az emlékezetemben, és az, ahogy hatalmasat reccsen a gerincem. A többiek rohangáltak körülöttem, és mentőt hívtak. A veszprémi kórházban ébredtem, ahol közölték velem, hogy eltört egy csigolyám. Borzalmasan kiborultam, csak az járt a fejemben, hogy nem akarok megbénulni, táncolni szeretnék, hiszen az az életem – magyarázta a nimfomán valóságshow-hős, aki már otthonában lábadozik.
– Gipszmintát vettek rólam, és a lenyomat alapján elkészítettek egy műanyag fűzőt, amelyet hat héten keresztül kell hordanom, mivel már hazaengedtek a kórházból. Az orvosok azt mondták, a sportos előéletemnek köszönhetően könnyebben megy majd a gyógyulás, ezért minden erőmmel azon vagyok, hogy ezt elősegítsem. Amennyit csak lehet, gyógytornára járok, és agykontrollal kezelem magam. Szerencsére mindenben a jót látom: járhattam volna rosszabbul is – elmélkedett a sors kiszámíthatatlanságáról Beki, akinek közmondásos szexéhségét a sérülés sem csillapítja.
– Állítólag felébredésem után az első kérdéseim között volt, hogy tudok-e valahogy szexelni, de végül megnyugtattak, ha nyugalomban, stabilan csinálom, akkor nincs gond. Így nem kell lemondanom az élvezetekről, csak most nyugdíjas tempóban tolom – vallotta be Beki.

Aranypart Viasat3 - Dráma van a pénztelenség miatt

Ada felébred reggel és szembesül az oltári kupival, amit a többiek csináltak. Levit a többiek szembesítik az előző éjjeli műsorszámával, mert ő egyáltalán nem emlékszik semmire. Dráma van a pénztelenség miatt, nemcsak alkoholra, de már kajára sincs egy fillérjük sem. Azon agyalnak, hogy milyen extra munkákat tudnának vállalni, hogy pénzhez jussanak. Ada és Ádám kezdik a reggeli műszakot, a párkapcsolataikról beszélnek, a fiú feltett szándéka, hogy elcsábítja a lányt. A többiek a házban rap szöveget írnak és be is gyakorolják, hogy majd előadják és azzal keresnek vacsorára valót. A pultban Ada és Ádám folyamatosan flörtölnek, a lány próbálja kéretni magát, de nem igazán sikerül neki. Beki-Niki és Gábor-Levi fogadást kötnek, hogy melyik páros tud több pénzt megkeresni plusz munkával. A rossz idő miatt a pultban a műszak este elmarad a főnök engedélyével, helyette Levi-Beki-István buliba mennek, Niki otthon takarít. Gábor szeretne romantikázni vele, de a lány egyelőre tiltakozik. Beki az egyik bulihelyen megbeszéli az ottani főnökkel, hogy Nikivel lemennének táncolni egyik este, azt is elintézik, hogy az este folyamán hitelbe tudjanak inni. Ada arra készül, hogy Ádámmal kettesben töltik az estét, a fiú ehelyett a bulizókhoz csatlakozik és faképnél hagyja a lányt. Éjszaka ugyan szeretne bemászni mellé, de a féltékenykedő Meli nem hagyja, úgyhogy inkább a nappaliban alszik egyedül. Gábor viszont célba ér, sikerül összemelegednie Nikivel és a lány végül beadja neki a derekát.