Aranypart szereplők

Viasat3 Aranypart szereplők:  A játékosok bemutatása.
Aranypart Viasat3 szereplők:  Ada, Ádám, Beki, Gábor, István, Levi, Meli, Szandra, Niki,Aranypart Viasat3 - Ada ( 22 )
„Fiatal vagyok és természetes szépség. Az én popsim a legszebb a világon és ebből nem is csinálok titkot. Ha valamit a fejembe veszek, abból nem adok egy fikarcnyit sem. Ha kell, kihisztizem, de akkor is úgy lesz, ahogy én akarom. Imádok kacérkodni, csábítani, és jól is csinálom. Hamar fellángolok, és rettentő féltékeny típus vagyok.„
Lakóhelye: Sajószentpéter
Csillagjegye: Szűz
Őszinte, makacs és magamutogató lánynak tartja magát, aki sokszor hajlamos a hisztire. Nagyon féltékeny típus, de imád kacérkodni és flörtölni, viszont elmondása szerint az első randin a csóknál sohasem megy tovább. A legjobban a bulikat várja az Aranyparton, kíváncsi rá, hogy milyen kísértésnek lesz kitéve. Bevállalós és irányító személyiség, aki szeret a középpontban lenni, de jól illeszkedik be teljesen új társaságba is. Fontos számára a vonzó külső, állandóan nézegeti magát a tükörben, de nincs tökéletesen megelégedve a testével. Élete legnagyobb álma, hogy nagyobb mellei legyenek. Szájfény- és orrcseppfüggő, ezek és a tükre nélkül soha nem indul el otthonról. Imádja a házimunkát, tisztaságmániás, folyamatosan fertőtleníti a kezét. A rend megszállottja, idegesíti, ha valami nincs a helyén, ha nem ott találja meg, ahová letette. A legjobban a hazudozással és a háta mögötti kavarással lehet felidegesíteni.
Aranypart Viasat3 - Ádám ( 21 )
„Akárhogy kezdődik a nap, buli lesz a vége. Még nem döntöttem el, hogy jó fiú vagyok-e, vagy rossz, és ez működik a csajoknál. Irány az Aranypart! Híres akarok lenni, mert arra még jobban repülnek a csajok.„
Lakóhelye: Budaörs
Csillagjegye: Kos
Közvetlen, bevállalós, spontán fiúnak tartja magát, aki a kapcsolataiban szeret irányítani. A hátán lévő tetoválását ő tervezte, felül a mennyország látható, alul pedig a pokol. Ez a kettősség benne is megtalálható, néha angyal, néha pedig ördög, amit a csajok nagyon szeretnek. Lehet húsz vagy akár negyven éves, bármilyen nőt meg tud szerezni magának. Kedvencei az egyéjszakás kalandok, elmondása szerint legalább húsz-harminc évig még biztosan nem fogja lekötni magát. Példaképe az édesapja, szeretne olyan sikeres lenni a jövőben, mint ő. Elmondása szerint nagyon nehéz kihozni a sodrából, igyekszik minden helyzetben nyugodt maradni. A testedzés központi szerepet tölt be az életében, nagyon büszke rá, hogy egyszer sikerült 15 kilót lefogynia és azóta is kockás a hasa. Egy lakatlan szigetre két gyönyörű lányt és rengeteg élelmet vinne magával. Nincs olyan, amit ne vállalna be a kamerák előtt, az Aranypart által híres szeretne lenni, aztán a későbbiekben sikeres és gazdag.
Aranypart Viasat3 - Beki ( 27 )
„Szerelemben és háborúban bármit szabad. A világ úgy jó, ahogy van, imádok élni, a pasizás nálam lételem. A nyitott kapcsolatok híve vagyok, nincs a szótáramban olyan szó, hogy féltékenység. Szerelmes vagyok a szerelembe, akár hetente beleszeretek valakibe és aztán ugyanolyan gyorsan ki is ábrándulok.”
Lakóhelye: Budapest
Csillagjegye: Rák
A csapat legidősebb tagja, elmondása szerint egy teljesen lázadó, bolond lány, aki nem bírja a korlátokat. Az emberi butaság és az intolerancia nagyon bosszantja, ezekről és másról sem rejti véka alá a véleményét, amiből sok konfliktusa származik. Külsőleg igazi dögnek tartja magát, aki belülről olyan, akár egy pasi, valószínűleg ezért is érti meg magát olyan jól velük. Vidám, rengeteget mosolyog, de annyira empatikus, hogy néha hajlamos az egész világ fájdalmát magára venni. Táncosként keresi a kenyerét, de nagy álma, hogy híres írónő legyen. A példaképe Marilyn Monroe és az édesapja, akinek a véleménye a legfontosabb számára a világon. Szereti spontán emberekkel körülvenni magát, akik minden őrültségben benne vannak. Hedonista, szerinte az élet túl rövid és sosem lehet tudni, hogy mi történik legközelebb, ezért semmit sem akar megvonni magától, ami jó. Kaja, pia, szex, pasi, csaj, neki jöhet! Hisz abban, hogy minden okkal történik, ezért nem változtatna a múlton, de nagyon megbánta, hogy egyszer befestette szőkére a haját. Az Aranyparton – ahova a nyusziját, Pörköltet is magával viszi - szeretne nagyokat bulizni és sok új barátot szerezni.
Aranypart Viasat3 - Gábor ( 24 )
„Én vagyok Mr. Alfahím, a legnagyobb csődör. Bárkit tudok irányítani, és fogok is, katonás rend lesz! A csajok bírják ezt, mert velem biztonságban érzik magukat. Mondjuk egy-két napig, mert hát ugye, sok helyen számítanak rám. Nagy szívem van, senkit nem utasítok vissza. A nő legyen házias, jó az ágyban, vad és szenvedélyes.”
Lakóhelye: Budapest
Csillagjegye: Oroszlán
Kitartó, céltudatos és határozott férfinak tartja magát, irányító típus, aki társaságban barátságos, jókedvű, egy igazi showman. Gyerekkora óta sportol, igazi csapatjátékos. Sikeres mind az életben, mind a nők körében, akik biztonságban érzik magukat mellette. Mindig a legjobb lánybarátja hagyja jóvá a barátnőit, akiknél elvárás, hogy értelmesek, háziasak, nőiesek és családcentrikusak legyenek. Nem bánná, ha sikerülne a közeljövőben megállapodnia, szerinte bármikor eltalálhatja Ámor nyila, ezért egy gyűrűt is visz magával az Aranypartra. Úgy gondolja, hogy akár nyár végére megtalálhatja az igazit és egy menyasszonnyal térhet haza Siófokról. A házimunka szerinte a nők dolga, amibe a férfiaknak is be kell segíteniük. Egyetlen dologgal, a családtagjai becsmérlésével lehet igazán kihozni a sodrából, de az emberi butaság is nagyon idegesíti. Az életben sikeres szeretne lenni, a műsortól sikert, lehetőségeket és új haverokat vár.
Aranypart Viasat3 - István ( 23 )
„Hatalmas buli lesz! Most megmutatom, mire vagyok képes. Lehet, hogy én az apámtól nem örököltem egy fillért se, egy hatalmas szerszámot viszont igen, ami után a kocka hasam a legnagyobb büszkeségem, ráadásul jóképű gyerek vagyok, kigyúrt, ettől beájulnak a csajok. Nők? Nálunk úgy mondják, hogy „Az egér sem marad meg egy lyuknál.”
Lakóhelye: Nyíregyháza
Csillagjegye: Ikrek
Bevállalós, őszinte, jókedvű, vagány srácnak tartja magát, aki mindig megmondja, amit gondol még akkor is, ha sokak szerint ezt néha elég nyers stílusban teszi. Több területen is kipróbálta már magát, foglalkozott minőségbiztosítással, de gépkezelőként és adatrögzítőként is dolgozott. A legutóbbi állását adta fel, hogy bekerüljön az Aranypartba, ahol élete legnagyobb bulijára készül. A szabadidejében szeret motorozni, autót vezetni és a barátaival szórakozni. Nagyon jó a kapcsolata az öccsével, lelkileg, anyagilag és minden téren segítik egymást. Nyerő szövege van, szerinte ez és az édesapjától örökölt méretes férfiassága bejön a csajoknak. Az ideális lány számára sportos, csinos, kerekded idomokkal. Ígéri, hogy a jövőben nem tesz olyan kijelentéseket, ami sértő lehet a női nem számára, mivel nagyon tiszteli őket. A kényeskedés és a piszkálódás tudja kihozni a sodrából, de alapvetően türelmes fiúnak gondolja magát.
Aranypart Viasat3 - Levi ( 22 )
„Szőke vagyok, kék szemű és focista – ki tudna ennek ellenállni? Én vagyok a legnagyobb partiarc, ezt mindenki tudja. Buli minden mennyisében. A csajozás meg alap, egy este átlag ötször vagyok szerelmes. Ez van. Ha csak tíz percig tart, akkor is romantikus vagyok.”
Lakóhelye: Jászkarajenő
Csillagjegye: Szűz
Az Éden Hotel hősszerelmes, bulizós focistája a hajnalig tartó tivornyáival és a leopárdmintás alsónadrágja révén lopta be magát a nézők szívébe. Véleménye szerint ő a legnagyobb partiarc és az Aranypartot egyenesen neki találták ki. Szabadidejében szeret rappelgetni, a saját műveit az interneten is megosztja az ismerőseivel. Romantikus típus, akár öt perc alatt is képes szerelembe esni, de jelenleg van barátnője. Három hónapos kapcsolatát is próbára teszi majd a műsor, bár ígéri, hogy nem fog csajozni. Sapkákat gyűjt. A Bibliája, az MP3 lejátszója és a telefonja nélkül nem utazik el sehova. Irtózik a pókoktól. A házimunkát szükséges rossznak tartja, de mivel utálja a rendetlenséget, ezért hajlandó elvégezni. Nagyon nyugodt srácnak tartja magát, de a családjára és a barátnőjére tett megjegyzésekkel bármikor fel lehet bosszantani. Élete álma, hogy a Bayern München csapatában focizhasson.
Aranypart Viasat3 - Meli ( 20 )
„Két káros szenvedélyem van, a szex és az édesség. Aranyos, kedves és odaadó vagyok, pasik imádják a kebleimet, a csajok viszont féltékenyek rá, de én ezt élvezem. Alig várom, hogy kicsit felbosszantsam őket.”
Lakóhelye: Budapest
Csillagjegye: Kos
Bevállalós, kedves és közvetlen lánynak tartja magát, aki azért várja az Aranypartot, mert reménykedik benne, hogy a műsorban megtalálja a szerelmet. Elmondása szerint senki sem ismeri igazán, mert titokzatos lány és az élete olyan, mint egy romantikus lányregény. Szókimondó, viszont nem feltétlenül mindig őszinte. Kötözködéssel és a háta mögötti áskálódással lehet kihozni a sodrából. Nyitott az ismerkedésre, nagyon szeret másokkal törődni és szeretni. Vonzzák a rosszfiúk, akiknek a figyelmét főként a szembetűnő kebelméretével és a mosolyával kelti fel. Édességfüggő, a csokoládéevés nyugtató hatással van rá. Szerinte a legjobb házimunka a porszívózás, ami akár szexis is lehet, ha az ember megfelelően csinálja. Egy lakatlan szigetre két pasit vinne magával, hogy megküzdjenek érte. Ha valamin változtathatna, akkor megpróbálna leszokni a hajnali falatozásokról. A kispárnái nélkül gyermekkora óta nem megy sehova, mert biztonságérzetet nyújtanak neki.
Aranypart Viasat3 - Szandra ( 21 )
„Azt mondják, túl sokat képzelek magamról, azt mondom, van is miért. Megszoktam, hogy minden körülöttem forog. Szeretem, ha mindenki hozzám alkalmazkodik. Pasik? Nekem férfi kell, nem taknyosok! Teszek a konkurenciára, esélytelenekkel nem foglalkozom.„
Lakóhelye: Budapest
Csillagjegye: Szűz
Az Éden Hotel fekete démonát igazi öntörvényű, bajkeverő lánynak ismerték meg a nézők, aki a látszat ellenére kedves és odaadó is tud lenni. Mi sem bizonyítja jobban, minthogy a műsor után barátnők lettek Nikivel, sőt összeköltöztek és egészen az Aranypart indulásáig együtt is éltek. Szandra továbbra is csak a barátai véleményére ad, egyébként nem érdekli, hogy a viselkedéséről mit gondolnak az emberek, ő nem bán meg semmit. Ami a szívén, az a száján. Elmondása szerint nem lehet könnyen kihozni a sodrából, nem befolyásolható és bármikor a kedve szerint tudja manipulálni a környezetét. Mindenáron eléri, amit akar. A modellként dolgozó lány közismerten öntörvényű, emellett rendmániás és márkafüggő is. Nem hajlandó mást inni, mint Eviant, viszont a házimunkát zokszó nélkül elvégzi, de ha kedve tartja, felvesz egy házvezetőnőt. Egy lakatlan szigetre a legjobb barátnőjét, a telefonját és egy jó pasit vinne magával, hogy ne unatkozzanak.
Aranypart Viasat3 - Niki ( 24 )
„Igazi nőci vagyok, és bejönnek a domináns hímek. Éretlen és papucs férfiak nem érdekelnek. Ki akarok használni minden lehetőségeket, amiből a szőkéknek köztudottan mindig több jut. Egyáltalán nem vagyok szégyellős, sok mindent bevállalok, nem a nagy ő miatt megyek a Balcsira, hanem kalandot keresni. Dolce vita!”
Lakóhelye: Szekszárd
Csillagjegye: Skorpió
Az Éden Hotel szőke bombázója azon kevés Aranypart szereplő közé tartozik, akinek már volt munkahelye, Szekszárdon a saját cipőboltjában dolgozott üzletvezetőként, de megunta és egy pörgősebb élet reményében a fővárosba költözött. Nagyon érzékeny, szeretetre éhes lánynak tartja magát, aki nem zárkózik el az egyéjszakás kalandoktól, de egy komoly kapcsolatban megköveteli a hűséget és az őszinteséget. Fontos számára az anyagi biztonság, szeret sokat költeni magára. Pénz, telefon és a sminkcuccai nélkül nem indul el sehova. A társaság középpontjának vallja magát, szeret szerepelni, de igazán bizalmas kapcsolatot csak a hozzá közel álló, igaz barátaival ápol. Ha a helyzet úgy kívánja, akkor képes füllenteni és manipulálni a környezetét, hogy elérje a célját. Nem bírja a gyerekes viselkedést, a sikítozást, és ha meghazudtolják. Szerinte egy nőnél alap, hogy elvégzi a házimunkát, még ha nem is szereti. Ő például kifejezetten utál vasalni, viszont szeret és tud is főzni. Az Édenben sem akadt számára lehetetlen, így az Aranyparton sem számít olyan dologra, amit ne tenne meg a kamerák előtt. Kalandot keresni és bulizni megy a Balatonra.