Beki, az Aranypart profija, csak leszbikus jeleneteket vállalt Becky Stevens néven.

Elég későn, egy héttel a kezdés után derült ki, hogy az Aranypart rangidős női szereplője tapasztalatok terén is az élen jár. A 27 éves, bevallása szerint biszexuális lány puszta kedvtelésből pornózott egy picit: nem a pénzért állt neki, sokkal inkább kíváncsi volt, mit hoz ki belőle ez a szakma.
A hölgyemény, állítása szerint, csak leszbikus jeleneteket vállalt, Becky Stevens néven. Bőven akad róla lábfétises és különböző dildós videó is: hol fekete, hol barna hajjal. Egy 2011 májusában, Skopjében rendezett erotikafesztiválon is fellépett, tehát nem a régmúltról beszélünk Rebeka esetében.
Érdekes, hogy minden valóságshow-ban egészen véletlenül több pornós múlttal vagy jelennel bíró szereplő is felbukkan. Már-már elgondolkodtató, hogy vajon direkt így castingolják őket? Aki erotikus munkás, az érdekesebb lehet? Több mindent bevállal? Beki az Aranyparton eddig csak Nikivel csókolózott, de nem titkolt vágya behálózni Levit, a jászkarajenői focistát, aki nem mellesleg boldog párkapcsolatban él. Vajon Beki beveti tapasztalatait és profiként esik majd neki a mit sem sejtő focistának?