Aranypart Viasat3 - “Éden” István visszatér!

Augusztus 22-én indul a Viasat3 Aranypart című műsora, amelynek az Éden Hotelből ismert, nyíregyházi Verdes István is a szereplője lesz.
ISTVÁN (23), Nyíregyháza
Csillagjegye: Ikrek
Bevállalós, őszinte, jókedvű, vagány srácnak tartja magát, aki mindig megmondja, amit gondol még akkor is, ha sokak szerint ezt néha elég nyers stílusban teszi. Több területen is kipróbálta már magát, foglalkozott minőségbiztosítással, de gépkezelőként és adatrögzítőként is dolgozott. A legutóbbi állását adta fel, hogy bekerüljön az Aranypartba, ahol élete legnagyobb bulijára készül. A szabadidejében szeret motorozni, autót vezetni és a barátaival szórakozni.
Nagyon jó a kapcsolata az öccsével, lelkileg, anyagilag és minden téren segítik egymást. Nyerő szövege van, szerinte ez és az édesapjától örökölt méretes férfiassága bejön a csajoknak. Az ideális lány számára sportos, csinos, kerekded idomokkal. Ígéri, hogy a jövőben nem tesz olyan kijelentéseket, ami sértő lehet a női nem számára, mivel nagyon tiszteli őket. A kényeskedés és a piszkálódás tudja kihozni a sodrából, de alapvetően türelmes fiúnak gondolja magát.