Nagyobb dekoltázsa lett az Aranypart Viasat3 valóságshow-jának két szereplőjének

Nagyobb dekoltázst barterezett magának a Viasat3 valóságshow-jának két szereplője, Ökrös Szandra és Dékány Nikolett. Négy héttel ezelőtt műttették meg magukat, így a csatorna trashrealityjének, az Aranypartnak a forgatására már gyógyultan mehettek múlt hét csütörtökön. Éden Nikinek ez volt a harmadik mellplasztikája.
„Nekem nemcsak implantátumot tettek be, hanem fel is varrták a mellemet, szóval elég sok heg van” – felelte a Velvet kérdésére Dékány Éden Nikolett, aki lakótársával, Ökrös Éden Szandrával négy héttel ezelőtt szilikonnal bővíttette a testtérfogatát. Bár hogy honnan, az nem derült ki, annyit megtudtunk, a két édenes barterezte az új melleket.
Dékány csajokkal-is-smárolok-de-csak-a-show-kedvéért Nikolettnek ez volt a harmadik mellplasztikája, amire ezúttal azért volt szüksége, mert elégedetlen volt a mérettel és a formával. „Dr. Németh Tamás, az Aesthetica Orvosi Központ sebésze műtött minket, nagyon szimpatikus volt, elégedett vagyok az eredménnyel” – szórta el a kötelező reklámot Éden Niki, mi meg nem szedtük ki, nehogy véletlenül valami nóném hüvelygomba-kenőcsöt írjanak fel a mellére később, 385 köbcentis implantátumai gondozásakor.Még nem állt be rendesen a bimbóudvar
„Most kicsit máshogy csinálták, mint korábban. A mirigy helyett most az izom alá helyezték be az implantátumot, ezért még nem állt be rendesen a bimbóudvar” – részletezte az eredményt Dékány, majd hozzátette, így, négy hét elteltével kezdi csak a sajátjának érezni az idegen testet.
Lakótársa, az ex-sztriptíztáncosnő, Éden aktfotózás-van-szex-nincs Szandra először operáltatott magának nagyobb dekoltázst. A végeredménnyel persze ő is elégedett, de legalábbis nincs vele semmi baja, „így nagyobb lett” – mondta. 375 és 360 köbcentis implantátumokat kapott, fájdalmai nem voltak, és az is csak egy-két alkalommal fordult elő, hogy meghúzódott a varrat, amikor éjszaka ráfeküdt.

Pasi nincs, van viszont trashreality
Az ex-édenhoteleseket múlt hét csütörtökön költöztette le a csatorna Siófokra, ahol előreláthatólag egy hónapon keresztül forgatják a magyar Jersey Shore-t, az Aranypartot. Az egy hónapos távollét se nem erősíti meg, se nem rombolja szét párkapcsolatukat, mivel egyiküknek sincs. Éden Szandrának volt, de a fiúja nem tudta elviselni, hogy az escortozással meggyanúsított barátnője minden lehetséges társasági eseményen és közönségtalálkozón megjelenik.
„Az Éden Hotel óta akadtak jelentkezők, de nem találtam még olyat, aki mellett le tudnám kötni magam vagy akiért érdemes lenne feladni a függetlenségemet” – magyarázta szingliségének okait Éden Niki, aki egyúttal azt is elmondta, nagyon vágyik már egy normális kapcsolatra. „Ha jönne ilyen, akkor simán félretenném a bulizást” – tette hozzá.