Éden Niki az Aranypartban is hozza a formáját

Éden Niki és Sandra
A Viasat3 hamarosan új realityvel jelentkezik Aranypart címmel. A Balaton partján forgatott valóságshow előkészületei már javában zajlanak.
A forgatások hamarosan elkezdődnek a Balaton egyik legnépszerűbb partszakaszán, ahol bulizni vágyó fiatalok mindennapjait követhetjük majd figyelemmel a kamerákon keresztül. A játékosok személyét még a legnagyobb titokként kezelik, az azonban valószínűnek látszik, hogy a Viasat korábbi nagy sikerű reality-jének néhány résztvevője is feltűnik majd az új arcok között.
Elsősorban Éden Szandra és Éden Niki felbukkanására lehet számítani. A két lány köztudottan kedveli a kamerák kereszttüzét és viselkedésüknek köszönhetően az embereket is két táborra osztották. Voltak akik kifejezetten kedvelték őket, mások utálattal fordultak el tőlük. Persze a shownak kifejezetten jót tesz a megosztó személyiségek jelenléte.
A lányok még pontosan nem tudják, hogy mivel készülnek számukra a rendezők. Úgy tudni a szórakozás mellé majd némi munka is jut osztályrészül a bulizóknak. A paradicsomi környezetet ezúttal a Balaton part helyettesíti majd, annak is a fiatalok körében legnépszerűbb része.
Niki nagyon örül, hogy részese lehet ennek a műsornak is. Nem tagadja, az Éden Hotelbe is munkák reményében jelentkezett. Ezúttal is megtesz majd mindent azért, hogy a nézők jól szórakozhassanak majd a kamerák túloldalán. Szandrával már terveik is vannak, hogyan lehet majd színessé tenni a műsort.
Nikinek futó kapcsolatait leszámítva nincs párja, így szívesen bonyolódna akár szerelmi viszonyba is a magyar tenger partján. Nagyon várja már, hogy végigpásztázhassa a “kínálatot”, melyből talán kedvére valót is fog választani. Azt mondja a kamerák semmilyen téren nem jelentenek neki akadályt.