Aranypart Viasat3 - Orgia lett az Aranypartos srácok hétvégi bulijából

Amíg az aranypartos fiúk az adásokban előszeretettel kioktatják a lányokat az elfogyasztott alkohol mennyiségével, és viselkedésükkel kapcsolatban, addig a forgatások utáni hétvégeken ők sem viselkednek különbül: őrült bulizásaiktól hangosak a vidéki szórakozóhelyek.
A hétfői adás Ada gátlástalan bulizásától volt hangos - Levi mélységesen felháborodott a sportos leányzó viselkedésén, és be is számolt róla Ádámnak, hogy tudja, ki is valójában a szende lány. Beki "ötletes" akciója - hogy féltékennyé tegye a szórakozóhelyen Jászkarajenő büszkeségét - nem sikerült túl jól, Levi meg sem lepődött a fekete expornós viselkedésén. A fiúk nagyon kiakadtak kolléganőik ledér viselkedésén, s ennek hangot is adtak. Hogy is van ez: más szemében a szálkát is, magáéban a gerendát sem? Az Aranypart izomszagú fiai a hétvégén Kecskeméten hakniztak egy diszkóban, a  spontán show pedig garantáltan kiverte a biztosítékot a Bács-Kiskun megyei szórakozóhelyen. A történet szereplői pedig: Ádám, Pista, Levi és Levi barátnője, Sarah. Egy kecskeméti partiarc elmondása szerint már eleve kapatosan érkeztek a helyszínre, ahol csak ímmel-ámmal lézengtek az emberek. Idővel beindult a buli, és a sok alkohol hatására az aranypartos srácok pepitában előadták azt, amit a csajok nem is olyan rég Siófokon. "Volt egy aranypartos molinó, meg egy játék is: lehetett mindenféle reklámajándékot nyerni, meg persze fotót a szereplőkkel. Ádám és Pista viszkimámorban teljesítették a rajongó lányok kérését: csókolóztak boldog-boldogtalannal. Sőt, még egy hármas akció is volt, ha jól láttam. Bejött nekik az élet."
Sarah és Levi együtt, Ádám és Ada külön utakon.
Egyelőre két szerelmi szál fut az Aranyparton: Levi hűséges barátnőjéhez, az otthon maradt Sarah-hoz, ám Beki, a tetovált pornós tündér próbálja összekuszálni a szálakat. A másik téma pedig Ádám és Ada tiniflörtje, ahol vagy volt akció, vagy nem. A kecskeméti diszkóban Levi és Sarah teljes harmóniában iszogattak, táncoltak, semmi gond nem volt köztük, így sejthető, hogy Beki ostroma vereséggel végződött. Ádám pár hete még egy párt alkotott Adával, ám most szombaton sok egyéb lány társaságában kereste a szerelmet. Hogy Ada, Beki, Niki, Meli és Gábor miért maradtak ki a kecskeméti buliból, azt nem tudjuk, de ahogy mostanság alakulnak a dolgok a műsorban, lehet, hogy két klikkre szakadt a bagázs?