Aranypart – Fergeteges party

A nap végével Levi szolgasorsa is a végéhez közeledik . Az est elérkeztével a party hangulat uralkodik el a társaságon. Meg is van minden okuk rá, hiszen Gábor meglepetés szülinapját szervezték, miközben ő Nikivel a pultban dolgozott.
A 12. részben kiderül sikerült-e Adának és Ádámnak megfelelő helyszínt választania az alkalomhoz, mert igyekeztek a fiatalok a szállásukról kiszervezni a partit az elmúlt időszak eseményeinek fényében. Már volt alkalmuk felmérni, hogy egy-egy jól sikerült éjszaka mekkora amortizációval jár.
Ada elmondja Ádámnak, hogyha valakivel ki szeretné próbálni az nem más lehet csak is ő. Hogy miről is szólhatott ez a beszélgetés este erre is fény derül.
Láthatjuk majd, amint Ádám elkeseredik. Telefonálni szeretne azonban senkit sem ér utol. Így már több oka is van, hogy a feszültséget kiadja magából. Az ital csak fokozza a hangulatot és a kedélyeket.
István Pörkölttel ismét összetűzésbe kerül, ám nem ez a konfliktus taszítja odáig, hogy két lányt is az átmenetileg üresen maradt “lakosztályba” invitáljon.
A buliban elszabadulnak az indulatok. Niki keze a magasba lendül, Ada önmagából kivetközve rázza a testét és Levi is hozza a formáját.