Aranypart - Játékostársa apjával csókolózott Éden Szandra

Éden Szandra összejött az Aranypart Ádámjának édesapjával. A Balatonon forgató fiatal macsó még nem tudja: egy szilikonos, dögös „pótmama” várja a valóságshow után.
Éden Szandra a Viasat Aranypart című új valóságshow- jában akár játékostársával, Ádámmal is összemelegedhetett volna, a lány azonban nem kért a napi tizenkét órás munkából, és faképnél hagyta a produkciót. A jelek szerint ennek most egy másik férfi örülhet igazán: Ádám édesapja, aki összejött a botrányairól elhíresült Szandival.
– Itt lakik a lépcsőházunkban, és a héten szinte már csak együtt láttam őket – közölte a Bors olvasóriportere, O. Benjámin. – A közeli szoláriumban még készségesen pózoltak is egy barátnőm kérésére, aki lefényképezte őket. Sőt néhány perccel később a szemük láttára csókolóztak. Éden Szandra azt is elmesélte már a szolárium törzsvendégei előtt, hogy az Aranypart forgatásán ismerték meg egymást, és Pesten, az ő albérletében tartott házibuliban jöttek össze. Oda egy közös barátnőjük hívta meg a férfit, aki egyébként negyvenkét éves.
Szandrát is szerettük volna megkérdezni az új szerelemről, de miután elmeséltük neki, milyen képek vannak a birtokunkban, és miről kérdeznénk, csak annyit közölt: nem nyilatkozik. Az Aranypart Ádámját egyelőre nem sikerült elérni, hiszen a műsor forgatásai jelenleg is zajlanak, a szereplőket pedig teljesen elzárták a külvilágtól. Azt mindenesetre megtudtuk, hogy a fiatalembernek fogalma sem lehet arról, mi történik a családtagjaival ezekben a napokban. Így azt sem tudja, hogy egykori kolléganője a tizenkét órás munkát és az Aranypartot faképnél hagyva, a tévénézők helyett most az édesapját szórakoztatja.