Leszbipornóban élvezkedett Aranypart Beki

Aranypart Beki egyáltalán nem szégyelli pornós múltját. És azt sem tagadja, hogy nem a pénz, hanem a szeximádat vezette a kamerák elé. A szexi barna azonban arra ügyelt, hogy csak lányokat kényeztessen.
Ma már szinte meg sem lepődünk, ha valamelyik valóságshow-szereplőről kiderül, hogy élete előző szakaszában erotikus munkával kereste kenyerét. Most az Aranypart botrányos csapatából Bekiről derült ki, hogy a felnőttfilmek világában is tett egy kis kitérőt. Rebeka a neten felbukkant pikáns felvételeken különböző lányokkal szexel a kamerák előtt.  – Sosem csináltam titkot abból, hogy biszex vagyok, és abból sem, hogy forgattam pár felnőttfilmet évekkel ezelőtt. Ez egy féléves korszaka volt az életemnek, érdekelt a dolog, és ki akartam magam próbálni ezen a pályán is. Senki sem kényszerített, még csak nem is a pénz miatt vállaltam, egyszerűen csak kíváncsiságból vágtam bele, mivel imádom a szexet – magyarázta Beki, aki ma már senkit sem hajlandó kamerák előtt kényeztetni.
– Azt a szabályt fogalmaztam meg magamnak, hogy szigorúan csak lányokkal vállalok jeleneteket, és csak addig filmezek, ameddig bejön a dolog. Az első alkalom után, amikor nem éreztem jól magam a kamerák előtt, eljöttem, és befejeztem a pornós karrieremet. Pont azért tudom mindegyik filmemet vállalni, mert bulinak fogtam fel az egészet. Egyáltalán nem bántam meg, mint semmit sem az életemben. Na jó, kivéve azt, hogy egyszer szőkére festettem a hajamat – mondta nevetve az Aranypart szexmániás lakója, aki jelenleg táncosként keresi a kenyerét.
A csatorna nem kívánta kommentálni az Aranypart nagyszájú főszereplőjének magánéletét.