Aranypart Éden Szandrának büdös a munka

Már az első napon tizenkét órát kellett volna dolgoznia, így inkább hazajött az Aranypart című reality sztárja, Szandra. Ezek szerint a nyakas lány semmit sem változott az Éden Hotel befejezése óta.
VALÓSÁGSHOW Éden Szandrának nem volt bekalkulálva, hogy a bulizáson, nyaraláson, pihenésen kívül más teendői is lesznek a Viasat3 új valóságshow- jában. A Bors már megírta, hogy az első nap lelépett az Aranypart forgatásáról, és mára az is kiderült, hogy a munka elől menekült el az öntörvényű lány. – A bulizással természetesen nem lett volna bajom, igaz, nem szoktam magam leinni szinte soha, na de arra azért nem gondoltam, ami várt rám. Már az első hét végére beosztottak péntekre, vasárnapra dolgozni, ráadásul tizenkét-tizenkét órát kellett volna egy helyben állnom egy siófoki étterem pultjában. Mondtam is rögtön, hogy ezt felejtsék el! – mesélte a történteket lapunknak Szandra.
– A főnök közölte: ha nem dolgozom, akkor mehetek nyugodtan a másik irányba. Így is tettem. De ki tudja, mit hoz a jövő – tette hozzá a kiszámíthatatlan lány. A Viasat3 részéről szintén elmondták lapunknak a véleményüket.
– Az Aranypart egy igazi reality, és ezért mindig tartogat váratlan fordulatokat. Az is az volt, hogy Szandra nem vállalta a munkát. A kötelessége elmulasztásának pedig – ahogy az életben is – következményei vannak – tudtuk meg a csatorna illetékesétől, aki nem volt hajlandó válaszolni arra, lesz-e Szandrának visszaút.