A Siófokon található Aranypart Petőfi sétány a legjobb balatoni partihelyszín

a Velvet 35000 olvasója vett részt a legjobb balatoni diszkókat kereső sorozatunk szavazásaiban, aminek a végeredménye utólag nézve nem lett túl meglepő. A győztes a siófoki Aranypart Petőfi sétány lett, ami 7,05 pontot szerzett a 10-ből. A sétány ugyan nem egy egységes diszkó, viszont annyira egymást érik rajta a szórakozóhelyek, hogy nehéz őket elválasztani egymástól, aki idemegy bulizni, az nagy eséllyel több helyre is betér. Már a háromfordulós szavazás első, déli parti, klasszikus diszkókat gyűjtő fordulója után is nagyon sokan jelezték, hogy hiányolják a Petőfi sétányt. Végül a sétány több más hellyel egyetemben, amit az olvasóink javasoltak, bekerült a harmadik, közönségfordulóba , meg is lett az eredménye, mondhatni toronymagasan nyert.
A második helyre 6,36 ponttal az alsóörsi Dexion futott be, aminek a második helyét nagy valószínűséggel a nosztalgia hozta össze, mert mostanában a leírások alapján már nem pörög annyira az északi parti hely, mint mondjuk 15 évvel ezelőtt.
A harmadik egy szintén közönségkedvenc lett, a Sundance Park, vagyis másnéven a Görög falu, amelyik idén kis híján nem nyitott ki.
Számunkra némi meglepetés volt, hogy a balatoni szórakozás nagyágyúi, a Flört és a Palace lecsúsztak a dobogóról. A Flört a negyedik lett, a Palace pedig az ötödik. Szintén érdekes volt, hogy az alterdiszkó, a Méj'Víz viszont odaért a hatodik helyre, egészen kevéssel lemaradva a Palace mögött. Szerintem ne habozzunk irány Siófok Petőfi sétány Aranypart.