Súlyos balesetet szenvedett Aranypart Beki

Súlyos balesetet szenvedett Aranypart Beki. A minap pornós botrányba keveredett lánynak a gerince sérült meg a Viasat3 forgatásán olyannyira, hogy majdnem örökre lebénult.
Aranypart Bekinek kis híján derékba tört a tévés karrierje: legsötétebb rémálmában sem gondolta volna, hogy kis híján mozgássérültté válik az Aranypart forgatásán, bobozás közben. – Úgy tűnik, most már túl vagyok a kritikus időszakon, de egy hétig mozdulatlanul feküdtem, még a mosdóig sem tudtam eljutni, így maradt az ágytál – nyilatkozta lapunknak Beki. – Az utolsó forgatási napok egyikén boboztunk, amikor István és Ádám hirtelen megállt előttünk, mi pedig Adával negyven kilométeres sebességgel, fékezés nélkül beléjük rohantunk. Ez a tempó még autóval is sok, nemhogy bobbal, és mivel én ültem elől, engem ért a nagyobb ütés. Azonnal sokkot kaptam, csak villanásnyi képek maradtak meg az emlékezetemben, és az, ahogy hatalmasat reccsen a gerincem. A többiek rohangáltak körülöttem, és mentőt hívtak. A veszprémi kórházban ébredtem, ahol közölték velem, hogy eltört egy csigolyám. Borzalmasan kiborultam, csak az járt a fejemben, hogy nem akarok megbénulni, táncolni szeretnék, hiszen az az életem – magyarázta a nimfomán valóságshow-hős, aki már otthonában lábadozik.
– Gipszmintát vettek rólam, és a lenyomat alapján elkészítettek egy műanyag fűzőt, amelyet hat héten keresztül kell hordanom, mivel már hazaengedtek a kórházból. Az orvosok azt mondták, a sportos előéletemnek köszönhetően könnyebben megy majd a gyógyulás, ezért minden erőmmel azon vagyok, hogy ezt elősegítsem. Amennyit csak lehet, gyógytornára járok, és agykontrollal kezelem magam. Szerencsére mindenben a jót látom: járhattam volna rosszabbul is – elmélkedett a sors kiszámíthatatlanságáról Beki, akinek közmondásos szexéhségét a sérülés sem csillapítja.
– Állítólag felébredésem után az első kérdéseim között volt, hogy tudok-e valahogy szexelni, de végül megnyugtattak, ha nyugalomban, stabilan csinálom, akkor nincs gond. Így nem kell lemondanom az élvezetekről, csak most nyugdíjas tempóban tolom – vallotta be Beki.