Új reality a Viasat3 műsorán ezúttal Siófokról-Aranypart

Viasat3-Aranypart
A kedves nézők nem fognak ősztől hiányt szenvedni valóságshowban. A Viasat3 is jelentkezik ezúttal a Balaton Partjáról Siófokról is egy realityvel. A forgatások már a nyáron elkezdődnek.
Ősszel nem lesz hiánya a műfaj kedvelőinek. Az RTL Klub már augusztustól műsorára tűzi a ValóVilág ötödik szériáját, míg a TV2 török mintára építi majd az ott nagy sikerű show-ját, a Viasat3 pedig a Balatonon, mégpedig az Aranyparton követi majd nyolc, bulizni vágyó fiatal életét 24 órában.
2009 ben került sor az amerikai MTV-n a Jersey Shore bemutatkozására, mely azóta több évadot tudhat maga mögött. Az amerikai műsor nézettségét igazolja a legutóbbi évad tízmilliós nézettsége. A programja a műsornak rendkívül egyszerű alapokon nyugszik. Élelemmel, itallal, természetesen megfelelő mennyiségű alkohollal is ellátják a jelentkezőket és a nap minden órájában kamera rögzíti majd a bulizó fiatalok életét.
A műsor adásait hétköznaponként kísérhetjük majd figyelemmel a csatornán, napi rendszerességgel. Várhatóan a műsor itthoni közönsége is a 18-34 éves korosztályból kerül majd ki, ahogyan az a show szülőhazájában is tapasztalható. A műsor elkészítésének alapötletét az Éden Hotel hívta életre, bár ebben a realityben nem taktikai alapok lesznek majd a mérvadóak, hanem az ivászat és a bulizás kap majd nagyobb hangsúlyt. A műsorhoz igazán pörgős, bevállalós szereplőket keres a csatorna. Az mára már nyílt titok, hogy a Kolumbiában forgatott Éden Hotel négy szereplője is részt vesz majd az új műsorban, a négy fő kilétéről a csatorna azonban még mélyen hallgat.
Hasonló műsorokat már láthattunk külföldi csatornákon is, így nagy valószínűséggel a fiatalok körében az Aranypart is rekord nézettségeket produkál majd.