Aranypart - Bikinis lányok Aranypart Levi klipforgatásán

Az Aranypartot megjárt realitycelebek Golden Coast néven alapítottak kéttagú együttest, már túl vannak az első klipforgatáson. Mi meg ott voltuk. De hová lett Sarah ecsetje? Éden Hotel - Aranypart Levi és Aranypart Ádám zenélni fog, ez már nemcsak ígéret, bizonyítékunk van rá. A két fiatalember munkásságából eddig főleg az jutott el hozzánk, miként abajgatják a nőket vagy a gyomrukat, most viszont hirtelen elkezdtek érteni a populáris raphez: Golden Coast néven alapítottak kéttagú együttest, már túl vannak az első klipforgatáson.
Aki még nem volt klipforgatáson, az a következőket képzelje el: egy Budapest közelében lévő luxusvilla földszintjén medence és jacuzzi víztükre feszül. A népsűrűség három bikinis lány/négyzetméter (plusz Sarah, Levi barátnője), a tetovált felületek összterülete meghaladja a négy négyzetmétert. Éden Levi fején a már többször látott I ♥ MY CAT feliratú baseball-sityak (vannak lányok is, I ♥ MY DOG feliratú sapkában), Aranypart Ádám bikinis nőkkel díszített bermudában lézeng a medenceparton.
Hol az ecset? Nem láttad az ecsetem? - érdeklődik Levi barátnője, Sarah, miközben az ingatlan összes pontján jelen van egyszerre. Mint kiderült, a sminkecsetjét keresi, órák óta. Az nincs meg. Van helyette három, aranyszínű pezsgősüveg, ebből locsolják magukat és egymást a szereplők. Levi és Ádám néha belehajolnak a kamerába és rappelnek, a lányok sajtkukacként izegnek-mozognak a háttérben A duckface -ek száma elenyésző, a fröcsögtetés folyamatos (tudják, az Aranypartban volt visszatérő motívum a "fröcsögjön a kula"): a fürdőruhások pancsolnak, a pezsgősüvegből mindenfelé locsolják a vizet, így ázik el a pulóverem.
Egy fekete, nyuszifarkas, láthatóan önjelölt playmate illegeti magát le-föl, de ő nem Sarah, Levi barátnője, mert akkor nem Ádám előtt ficeregne feszt. A statisztalányok ügyesen mocorognak a vízben, a fiúk megunták már a medence szélén feszítést. Sarah továbbra is az ecsetet keresi.
A mi videónk olyan lett, amilyen. Alant azonban a klip hivatalos trailerét tekintheti meg, ami sokkal szebb, annak ellenére, hogy a munka a fenti súlyosbító tényezőkkel zajlott. És Sarah ecsetje sem lett meg.