Aranypart - VV Szandika és Aranypart Beky együtt haknizik

Közös produkcióban válnak meg a testüket borító textilektől Aranypart Beky és VV Szandia. A két különböző csatorna reality szereplője kolléganő lett a felnőtteknek szóló előadásban.
VV Szandika terveivel ellentétben ismét visszatért az éjszaki életbe, ahol testének villantásaival keresi meg kenyerét. A Való Világ 4 játékosa nem is tagadja, hogy ez megélhetésének kulcsa és büszkén mesélt arról is, hogy ebben a világban Sandra Celebry néven vált már most ismertté.
A Viasat3 nyáron forgatott trashreality-jében bukkant fel Beky, aki vállalta akkor is múltját és manapság Beky Stevens néven dolgozik javarészt a nyugati közönség számára.
Ingyenes apróhirdetés feladása, akár 1 perc alatt is !  NEThirdetes.com
Ausztiai és németországi turnéállomásokat látogatnak azzal a csapattal melyhez Szandika is csatlakozott és a 18 év fölötti korosztály számára szolgáltatnak pikáns előadásokat. Beky már négy éve tagja ennek a társulatnak, melyhez Dika nemrég csatlakozott, de máris van egy közös produkciójuk mely igen forró pillanatokat varázsol a közönség elé.
A régi motoros elmondása szerint a VV4 egykori szereplője újoncnak számít, de kedves és közvetlen viselkedésével könnyen beilleszkedett az összeszokott csapatba.