Aranypart Viasat3 - Levi már nagyon kívánja Bekit – Aranypart

Gábor és Niki kapcsolata egyre szorosabb a Viasat3 Aranypart műsorában. Beki és Levi is elkezdett közeledni egymáshoz a 25. részben.
Levi barátnője ismét bejelentkezett, bár most Levi hívta telefonon. Levi igyekezett lebeszélni, de sikertelenül. Ezen jól összevesztek.
Ádám nem akart lemenni dolgozni Melivel, mert rosszul érezte magát. 25 percet kért még, mert másnapos volt. Ádámot már várta a bár helyi vezetője. Sikerült egy órát késnie és még cigivel is jelent meg a munkára. “Ilyen kis elkényeztetett fiú, aki nem szeret dolgozni és nem is fog soha!” mondta el a véleményét Ádámról Meli.
“Most takarítsd ki a kólás hűtőt!” adta ki a parancsot a helyi üteg Ádámnak. Ádámnak nagyon nem fűlt a foga hozzá. de addig járt rá a főnök csajszi, amíg neki nem kezdett.
Gábor és Niki elmentek pedálos autózni. Elautóztak a közértig, bár inkább Gábor tekert csak. Niki elmondása szerint nem ment neki ez sem. Ő csak az ágyban szeret izzadni. Levi és Beki is elment sétálni a Petőfi sétányra. “Nagyon furcsa kapcsolat. Soha nem voltam még ilyenbe, így nem is tudom hova tenni.” vélekedett Levi Bekivel való kapcsolatáról. Beki pedig inkább csak sodródik ebben a kapcsolatban Levivel és hagyja, hogy történjenek a dolgok.
Meli úgy döntött elpletykálja Ádámnak, hogy mit mondott Ada az együtt töltött éjszakáról vele. Ádám beismerte, hogy be volt rúgva és ezért volt egy kissé hervadt, de ez Ada hibája is szerinte. Cserébe Ádám elmondta Melinek, hogy Niki milyennek tartja az alakját. Melissa nem nagyon volt feldobva tőle.
Niki bevallotta, hogy vágyik már egy boldog párkapcsolatra és egy családra. Gáborral egyre közelebb kerülnek egymáshoz és már nem csak a külsőségek irányítják őket.
Ada ismét felhívta Csigát, hogy lemondja a randevúját egy táncverseny miatt. És áttette másnapra. Vesztére a telefonbeszélgetést hallotta Niki is. “Kivel beszélgettél? A volt barátoddal?” kérdezte Niki, de nem kapott választ! Ada érezte, hogy lebukott….ebből még balhé lesz!