Viasat3 Aranypart - Nikinek csak a szexre volt jó Gábor

Niki és Gábor Aranypart Viasat3
Niki és Gábor, valamint Ada és Ádám voltak a Viasat3 siófoki reality-jének, az Aranypartnak az álompárjai. A műsor forgatásai után azonban hamar kiderült, hogy ezek a románcok nem működnek a valóságshow keretein kívül. Nemrég ért véget az Viasat3 Siófokon játszódó valóságshow-ja, az Aranypart. A bulizással töltött egy hónap alatt a kilenc szereplő eleinte szinte minden lehetséges változatban összejött egymással, ám az idő múltával kezdtek letisztulni a viszonyok, és kiderült, ki kihez vonzódik leginkább. Így alakult ki a lepedőt a kamerák előtt többször is összegyűrő Niki és Gábor románca, akik az utolsó epizódban szinte örök hűséget fogadtak egymásnak a naplementében, és már az összeköltözésüket tervezgették. De „se veled, se nélküled” viszonyban lévő Ada és Ádám is úgy döntöttek, hogy megpróbálják együtt a műsor után is, így kapcsolatuk több lesz, mint némi alkalmi szex, néhány féltékenységi jelenettel megfűszerezve. Azt hihettük hát, hogy igaz szerelmek alakultak ki a magyar tenger partján, azonban az utolsó forgatási nap után hamar gallyra mentek a nagy románcok.

– Csak a szexre volt jó Gábor – kezdte a panaszkodást Niki. – Kiderült, hogy nem szavahihető ember, és folyamatosan nagyzol. Az utolsó napi romantikus vacsorát és a hozzá tartozó dekorációt sem ő készítette, de úgy adta elő, mintha a saját érdeme volna. Egy napig maradt a csapat Siófokon az Aranypart forgatásai után, de már akkor szakítottam vele. Látta rajtam, hogy baj van, mire elmondtam neki, hogy nincs rá szükségem. Nem ellenkezett, csak hümmögött – árulta el az Éden Hotel által ismerté vált kebelcsoda, aki jelenleg boldog párkapcsolatban él egy civil férfivel.
Ada és Ádám valamivel tovább bírták Nikinél és Gábornál. Egészen másfél hétig.
– Közös megegyezéssel szakítottunk. Ádám azt állította, hogy nincs ideje rám, meg hogy folyton féltékeny lenne, ezért nem tud velem együtt bulizni. Komolytalan érvek. Másfél hétig Budapesten laktam egy hotelben, addig jó voltam neki, de utólag azt is visszahallottam másoktól, hogy közben is megcsalt fűvel-fával – méltatlankodott az éppen szingli Ada, hozzátéve: most Bekivel lakik egy közös lakásban, és nemsokára mindkettőjükre mellnagyobbító műtét vár.